Icon Description
Gault Millau 15 rating

reserveren bij la Belle

Om u de volledige La Belle-ervaring te laten beleven, vragen we vooraf te reserveren. We zorgen ook met veel liefde dat u comfortabel kan genieten

Tijdens uw reservatie zal u reeds gevraagd worden uw menukeuze door te geven. Bekijkt u ook zeker vooraf onze wijnkaart even? Reserveren kan telefonisch van donderdag tot en met maandag of online via het reservatieformulier.

Wenst u voor acht of meer personen te reserveren? Bel ons dan even. 

Wanneer u allergenen of vegetarische keuzes op voorhand vermeldt, houden we hier graag in de mate van het mogelijke rekening mee.
Wij kunnen niet 100% garanderen dat we in alle allergenen kunnen tegemoet komen.


La Belle zoekt extra sterren

Restaurant La Belle is op zoek naar enthousiaste medewerkers in de keuken en in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren. • Zaalpersoneel: gastvrij, energiek en met oog voor detail. Jij bent het gezicht van onze service en zorgt ervoor dat iedere gast een onvergetelijke ervaring beleeft. • Ervaren keukenpersoneel: ambitieuze culinaire talenten die zich willen ontplooien in een topkeuken. Je hebt al ervaring en een passie voor perfectie. Aarzel niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be


Hogere waardering in Gault&Millau 2025

Maandag 4 november is de nieuwe Gault&Millau Gids 2025 voorgesteld. Restaurant La Belle krijgt een hogere waardering en stijgt naar een score van 15/20 met drie koksmutsen. 💬 "De sfeer is bijzonder ontspannen en aangenaam en die markante ongedwongenheid vinden we ook terug in het bord. Zijn creatieve en fraai gepresenteerde gerechten focussen op lokale ingrediënten die perfect gegaard en fijn gekruid zijn. Groenten spelen een belangrijke rol in deze keuken ... Een hogere waardering en derde koksmuts zijn verdiend." We zijn Gault&Millau Belgium dankbaar voor de lovende woorden en voor de quotering van ons restaurant. Dit is alleen maar mogelijk dankzij het harde werk van heel het team, onze gedreven (werk)partners en het vertrouwen van onze gasten.