op het ritme van de seizoenen
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
€65,00
• aangepaste wijnen - €25,00
• BOB-wijnen - €18,00
• dessertwijn- €12,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00

vitello tonnato, galia, rode shiso, bonito
Gerookte Paling
gegrilde witte asperge, witte miso, annabelle, oude geuze en verbena
Suppl. Siberian Caviar 25 euro
kalfszwezerik, tuinboon, artisjok, morieljes en dragon
pink lady, pistache, hazelnoot en karamel
• aangepaste wijnen - €47,00
• BOB-wijnen - €32,00
• dessertwijn - €12,00

vitello tonnato, galia, rode shiso, bonito
Gerookte Paling
gegrilde witte asperge, witte miso, annabelle, oude geuze en verbena
Suppl. Siberian Caviar 25 euro
Noorse Langoustine
tandoori, tomaat, courgette, nantuasaus
kalfszwezerik, tuinboon, artisjok, morieljes en dragon
pink lady, pistache, hazelnoot en karamel
optioneel:

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
vitello tonnato, galia, rode shiso, bonito
Gerookte Paling
gegrilde witte asperge, witte miso, annabelle, oude geuze en verbena
Suppl. Siberian Caviar 25 euro
Noorse Langoustine
tandoori, tomaat, courgette, nantuasaus
Grietfilet
franse groene asperge, sabayon groene thee, burrata
kalfszwezerik, tuinboon, artisjok, morieljes en dragon
pink lady, pistache, hazelnoot en karamel

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.
Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, water, aangepaste wijnen tot en met het hoofgerecht, koffie of thee met lekkernijen.

Voorgerechten
• Gerookte Paling/ gegrilde witte asperges
• Koningskrab/ langoustines
Hoofdgerechten
• Filet Pur "Limousin"
• Wilde tarbot
Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• Millefeuille/ Pink Lady
• kaasbord "Van Tricht"


4-hands dinner
Restaurant La Belle en Restaurant 't Korennaer reiken mekaar de hand voor een 4-hands sterrendiner. De twee sterrenchefs Peter Vangenechten en Edwin Van Goethem bereiden samen een 6-gangenmenu. Op maandag 24 april is chef Vangenechten te gast bij 't Korennaer en op maandag 15 mei komt chef Van Goethem afgezakt naar La Belle. Dankzij deze exclusieve samenstelling koken er twee sterren in uw favoriete restaurant. Wilt u deze opportuniteit samen met ons beleven? We verwelkomen u in La Belle op maandag 15 mei om 19:00 voor een sfeervolle avond met een 6-gangen verrassingsmenu.

La Belle: 10 jaar sterrenrestaurant
Op 13 maart zijn in het Koninklijk Theater in Mons de Michelin-sterren voor 2023 uitgereikt. Restaurant La Belle krijgt voor het 𝐭𝐢𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐣𝐚𝐚𝐫 op rij een Michelin-ster toegewezen. Een welgemeende dankuwel aan Michelin Guide voor de erkenning en aan u, beste klant, die elke keer weer opnieuw ons het vertrouwen schenkt. Gastronomie beleven en genieten is alleen maar mogelijk dankzij de harde inzet van heel het La Belle-team en van onze leveranciers die samen met ons bewust kiezen voor kwaliteit.