Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

op het ritme van de seizoenen

Regelmatig wordt u bij La Belle verrast met een nieuwe menukaart. We gaan mee op het ritme van de seizoenen en selecteren met zorg de meest kwalitatieve streekproducten, vaak rechtstreeks bij de boer. Deze kraakverse ingrediënten vormen de basis van onze hedendaags-klassieke keuken. 

Kies zeker voor een menu met aangepaste wijnen. La Belle besteedt veel aandacht aan een perfecte combinatie tussen gerecht en wijn om zo een mooi verhaal te kunnen vertellen. Onze sommelier presenteert u graag de wijnkaart en adviseert u bij uw keuze. Ook de klassieke en smaakvolle streekbieren bieden we aan.
Ons lunchmenu wordt enkel geserveerd op vrijdag- en maandagmiddag. 

U krijgt een heerlijk fris en vertrouwd driegangenlunchmenu naargelang het marktaanbod.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€ 54,00

optioneel:
• aangepaste wijnen
• BOB-wijnen
• dessertwijn
• selectie kaas ‘Van Tricht’


Het viergangenmenu wordt altijd geserveerd, uitgezonderd op zaterdagavond.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd. 


Kingfish
radijs, appel/verbena, bloedsinaasappel

Groene asperge
rivierkreeft, sudachi, kamille

Kip
artisjok, tomaat-ansjovis, dragon 

Banaan
passievrucht, mango, yuzu



€ 78,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen | € 35,00
• BOB-wijnen (een proevertje bij elk gerecht) |  € 25,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’
• dessertwijn

De chef stelt u dit perfect-in-balansmenu voor.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.


Kingfish
radijs, appel/verbena, bloedsinaasappel

Groene asperge
rivierkreeft, sudachi, kamille

Noordzeetong
“clamart”, kappertjes

Kip
artisjok, tomaat-ansjovis, dragon 

Banaan
passievrucht, mango, yuzu



€ 95,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen | € 42,00
• BOB-wijnen (een proevertje bij elk gerecht) |  € 30,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’
• dessertwijn

Het zesgangenmenu wordt met veel passie en oog voor detail samengesteld om uw smaakpapillen te verrassen. 

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

Kingfish
radijs, appel/verbena, bloedsinaasappel

Groene asperge
rivierkreeft, sudachi, kamille

Noordzeetong
“clamart”, kappertjes

Langoustine/hopscheuten
morieljes, tuinboon

Kip
artisjok, tomaat-ansjovis, dragon 

Banaan
passievrucht, mango, yuzu

€ 110,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen | € 47,00
• BOB-wijnen (een proevertje bij elk gerecht) |  € 35,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’
• dessertwijn

-All inclusive van de chef-

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.

Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, water, aangepaste wijnen, koffie of thee met lekkernijen.

€ 105,00
U kunt natuurlijk ook à la carte bestellen. Houd er wel rekening mee dat we vanaf vijf personen vragen een menu te kiezen. Zo kunnen we een vlotte service garanderen.

Voorgerechten
• Kingfish
• Groene asperge/rivierkreeft
• Hopscheuten/langoustines
• Koningskrab/langoustines
• Kalfstartaar met kaviaar (10gr)

Hoofdgerechten
• Kip
• Black Angus rund
• Kagoshima Wagyu
• Noordzeetong (500gr)
• Wilde Griet
• Wilde tarbot

Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• Banaan
• kaasbord "Van Tricht"
Beste Gast,

NIEUW

Vanaf nu zullen wij open zijn op donderdag voor de lunch en het diner.

Dan is het niet alleen Belle Bussines, maar willen wij jullie, onze gasten verwennen met één van onze menu's, of a la carte.


Wij hopen jullie snel terug te mogen ontvangen.

Team La Belle.

07/05/2020
Afhaalmenu tijdens Pinksterweekend

Tijdens het Pinksterweekend kan u bij ons een heerlijke menu komen afhalen. Wij bezorgen u de gerechten en u kan thuis naar eigen smaak uw bordje dresseren. We voegen ook een instructie toe voor de bereiding in de (microgolf)oven.

07/05/2020
Afhaalmenu tijdens Hemelvaartsweekend

Tijdens het Hemelvaartsweekend kan u bij ons een heerlijke menu komen afhalen. Wij bezorgen u de gerechten en u kan thuis naar eigen smaak uw bordje dresseren. We voegen ook een instructie toe voor de bereiding in de (microgolf)oven.