Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

op het ritme van de seizoenen

Regelmatig wordt u bij La Belle verrast met een nieuwe menukaart. We gaan mee op het ritme van de seizoenen en selecteren met zorg de meest kwalitatieve streekproducten, vaak rechtstreeks bij de boer. Deze kraakverse ingrediënten vormen de basis van onze hedendaags-klassieke keuken.
Wij bieden voor elk menu ook een vegetarisch menu aan. 
 
Kies zeker voor een menu met aangepaste wijnen. La Belle besteedt veel aandacht aan een perfecte combinatie tussen gerecht en wijn om zo een mooi verhaal te kunnen vertellen. Onze sommelier presenteert u graag de wijnkaart en adviseert u bij uw keuze. Ook de klassieke en smaakvolle streekbieren bieden we aan.

 
Ons lunchmenu wordt enkel geserveerd op vrijdag- en maandagmiddag, en niet op feestdagen.
 
U krijgt een heerlijk fris en vertrouwd driegangenlunchmenu naargelang het marktaanbod.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€58,00
 
optioneel:
• aangepaste wijnen - €20,00
• BOB-wijnen - €12,00
• dessertwijn- €10,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00

 
Het viergangenmenu wordt altijd geserveerd, uitgezonderd op zaterdagavond.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
Franse St.Jacobsvrucht
carpaccio, merg, bergamot, kervel, double cream/mierikswortel
 
Black Cod
knolselder/zoutkorst, tapioca en selder, beurre blanc
( supplement Oscietra Royal Caviar )
 
Filet van haas
rode kool chutney, aardpeer, cranberry's en spruit
 
Cheesecake en chocolade
rode biet, sinaas, vlierbloesem
 
€86,00
 
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €45,00
• BOB-wijnen - €29,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00
• dessertwijn - €10,00
De chef stelt u dit perfect-in-balansmenu voor.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
Franse St.Jacobsvrucht
carpaccio, merg, bergamot, kervel, double cream/mierikswortel
 
Black Cod
knolselder/zoutkorst, tapioca en selder, beurre blanc
( supplement Oscietra Royal Caviar )
 
Gegrilde filet van Grietbot
schorseneer, trompet de la mort, winterpostelein en tripel bier
 
Filet van haas
rode kool chutney, aardpeer, cranberry's en spruit
 
Cheesecake en chocolade
rode biet, sinaas, vlierbloesem
 
 
€110,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen - €50,00
• BOB-wijnen - €34,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00
• dessertwijn - €10,00
 
Het zesgangenmenu wordt met veel passie en oog voor detail samengesteld om uw smaakpapillen te verrassen. 
 
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
Franse St.Jacobsvrucht
carpaccio, merg, bergamot, kervel, double cream/mierikswortel
 
Black Cod
knolselder/zoutkorst, tapioca en selder, beurre blanc
( supplement Oscietra Royal Caviar )
 
Gegrilde filet van Grietbot
schorseneer, trompet de la mort, winterpostelein en tripel bier
 
Langoustine
consommé, tierenteyn mosterd, witloof, ossenstaart
 
Filet van haas
rode kool chutney, aardpeer, cranberry's en spruit
 
Cheesecake en chocolade
rode biet, sinaas, vlierbloesem
 
€125,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €60,00
• BOB-wijnen - €39,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00
• dessertwijn - €10,00
 
-All inclusive van de chef-

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.

Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, water, aangepaste wijnen, koffie of thee met lekkernijen.
 
€ 115,00
U kunt natuurlijk ook à la carte bestellen. Houd er wel rekening mee dat we vanaf vijf personen vragen een menu te kiezen. Zo kunnen we een vlotte service garanderen. Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij geen a la carte.

Voorgerechten
• Franse St. Jacobsvrucht/ carpaccio
• Black Cod/ beurre blanc
• Gegrilde filet van Grietbot
• Koningskrab/ langoustines
• Langoustine/ ossenstaart

Hoofdgerechten
• Hazenrug  (per 2 pers.)
• Kalfszwezerik
• Aberdeen Angus rund
• Hertenkalf filet
• Kagoshima Wagyu
• Noordzeetong (500gr)
• Wilde zeebaars
• Wilde tarbot

Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• Cheesecake/ chocolade
• kaasbord "Van Tricht"

Graag bedanken wij iedereen voor het afhalen van onze Le Box tijdens de feestdagen.

Het was een groot succes! 

Bedankt!

Culinaire Groet,
Peter en Team.

 


Gelukkig 2022

2022 heeft ondertussen zijn intrede gedaan. Het voltallige team van Restaurant La Belle wenst u een gezond en gelukkig jaar. Ook dit jaar zal ons team onder leiding van Chef Peter Vangenechten alles in het werk stellen om u en uw gasten culinair te verwennen. Het restaurant is weer geopend vanaf donderdagavond 13 januari 2022. We kijken ernaar uit om u dan weer te ontvangen in onze hoeve.


Positieve beoordeling door Gault & Millau

"Rust en ruimtelijkheid kenmerken het mooie interieur van La Belle. Peter Vangenechten en zijn team zorgen voor de rest in deze comfortabel ingerichte hoeve. In de uiterst verzorgde gerechten staan topproducten samen met een aantal detailrijk uitgewerkte garnituren centraal." Zo begint de omschrijving van restaurant La Belle in de nieuwe Gault & Millau-gids. La Belle behoudt haar score van 14,5 en 2 koksmutsen; een mooie prestatie in een uitdagend jaar! We willen Gault & Millau bedanken voor de fijne score en omschrijving, ons team voor de onaflatende inzet en onze gasten voor het blijvende vertrouwen.