Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

op het ritme van de seizoenen

Regelmatig wordt u bij La Belle verrast met een nieuwe menukaart. We gaan mee op het ritme van de seizoenen en selecteren met zorg de meest kwalitatieve streekproducten, vaak rechtstreeks bij de boer. Deze kraakverse ingrediënten vormen de basis van onze hedendaags-klassieke keuken.
Wij bieden voor elk menu ook een vegetarisch menu aan. 
 
Kies zeker voor een menu met aangepaste wijnen. La Belle besteedt veel aandacht aan een perfecte combinatie tussen gerecht en wijn om zo een mooi verhaal te kunnen vertellen. Onze sommelier presenteert u graag de wijnkaart en adviseert u bij uw keuze. Ook de klassieke en smaakvolle streekbieren bieden we aan.

 
Ons lunchmenu wordt enkel geserveerd op vrijdag- en maandagmiddag, en niet op feestdagen.
 
U krijgt een heerlijk fris en vertrouwd driegangenlunchmenu naargelang het marktaanbod.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€60,00
 
optioneel:
• aangepaste wijnen - €20,00
• BOB-wijnen - €12,00
• dessertwijn- €10,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00

 
Het viergangenmenu wordt altijd geserveerd, uitgezonderd op zaterdagavond.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

 
Zeebaars
papaja, basilicum, rode shiso, bonito
 
Zalmforel
salsa witte asperges, broccoli/kaffir, wilde kamille en verbena
 
Franse Hoevekip
gebakken asperges, tuinbonen, ganzenlever en beurre noisette
 
“Pink Lady”
 
frangipane, citroengras, ijs “Tarte Tatin”
 
€89,00
 
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €45,00
• BOB-wijnen - €29,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00
• dessertwijn - €10,00
De chef stelt u dit perfect-in-balansmenu voor.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
Zeebaars
papaja, basilicum, rode shiso, bonito
 
Zalmforel
salsa witte asperges, broccoli/kaffir, wilde kamille en verbena
 
Langoustine
aardappel/kwark, granny smith/munt, doperwt
 
Franse Hoevekip
gebakken asperges, tuinbonen, ganzenlever en beurre noisette
 
“Pink Lady”
frangipane, citroengras, ijs “ Tarte Tatin”
 
 
 
€116,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen - €50,00
• BOB-wijnen - €34,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00
• dessertwijn - €10,00
 
Het zesgangenmenu wordt met veel passie en oog voor detail samengesteld om uw smaakpapillen te verrassen. 
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
Zeebaars
papaja, basilicum, rode shiso, bonito
 
Zalmforel
salsa witte asperges, broccoli/kaffir, wilde kamille en verbena
 
Langoustine
aardappel/kwark, granny smith/munt, doperwt
 
Gegrilde Grietbot
franse groene asperge, morieljes, dragonmousseline
 
Franse Hoevekip
gebakken asperges, tuinbonen, ganzenlever en beurre noisette
 
“Pink Lady”
frangipane, citroengras, ijs “ Tarte Tatin”
 
 
 
€135,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €60,00
• BOB-wijnen - €39,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00
• dessertwijn - €10,00
 
-All inclusive van de chef-

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.

Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, water, aangepaste wijnen, koffie of thee met lekkernijen.
 
€ 115,00
U kunt natuurlijk ook à la carte bestellen. Houd er wel rekening mee dat we vanaf vijf personen vragen een menu te kiezen. Zo kunnen we een vlotte service garanderen. Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij geen a la carte.

Voorgerechten
• Zeebaars, papaja, rode shiso
• Zalmforel, salsa witte asperges
• Gegrilde grietbot, franse groene asperges, morieljes
• Koningskrab/ langoustines
• Langoustines, aardappel/kwark, munt, erwt

Hoofdgerechten
• Kalfszwezerik
• Tournedos "Rossini", asperges
• Franse hoevekip, asperges, ganzenlever
• Kagoshima Wagyu
• Noordzeetong (500gr)
• Wilde zeebaars
• Wilde tarbot

Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• "Pink Lady"
• kaasbord "Van Tricht"


La Belle opnieuw bekroond met Michelinster

Voor het 9de jaar op rij kunnen we het heuglijke nieuws brengen dat Restaurant La Belle bekroond is met een Michelinster. Een welgemeende dankuwel aan onze klanten voor het vertrouwen, aan Michelin voor de erkenning, aan onze leveranciers voor de kwaliteitsvolle topproducten en aan ons team voor de nooit aflatende inzet.


La Belle's eigen gin: Moorland Gin

‘Flavours of the fir-wood’ is de ondertitel van deze gin. Niet toevallig: na een verkenning door een lokale gids hebben we smaken en geuren geïdentificeerd die specifiek zijn voor de natuurrijke omgeving van Geel-Bel. Op minder dan een kilometer van het restaurant vindt u onder andere struikheide, bessen van krentenboompjes, naalden van de den … Het moerasgebied daar vlakbij heet de ‘Duvelskuil’, genoemd naar de overvloed aan duivelsklauw die er te vinden is. Al deze smaken en geuren combineren we in onze eigen gin. Een wandeling naar deze waardevolle biotoop is zeker de moeite!