Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

op het ritme van de seizoenen

Regelmatig wordt u bij La Belle verrast met een nieuwe menukaart. We gaan mee op het ritme van de seizoenen en selecteren met zorg de meest kwalitatieve streekproducten, vaak rechtstreeks bij de boer. Deze kraakverse ingrediënten vormen de basis van onze hedendaags-klassieke keuken.
Wij bieden voor elk menu ook een vegetarisch menu aan. 
Wij kunnen niet 100% garanderen dat we in alle allergenen kunnen tegemoet komen.
 
Kies zeker voor een menu met aangepaste wijnen. La Belle besteedt veel aandacht aan een perfecte combinatie tussen gerecht en wijn om zo een mooi verhaal te kunnen vertellen. Onze sommelier presenteert u graag de wijnkaart en adviseert u bij uw keuze. Ook de klassieke en smaakvolle streekbieren bieden we aan.

 
Ons lunchmenu wordt enkel geserveerd op vrijdag- en maandagmiddag, en niet op feestdagen.
 
U krijgt een heerlijk fris en vertrouwd driegangenlunchmenu naargelang het marktaanbod.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€65,00
 
optioneel:
• aangepaste wijnen - €25,00
• BOB-wijnen - €18,00
• dessertwijn- €12,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00

 
Het viergangenmenu wordt altijd geserveerd, uitgezonderd op zaterdagavond.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
Bluefin Tonijn “Akami”
vitello tonnato, galia, rode shiso, bonito
    
Gerookte Paling

gegrilde witte asperge, witte miso, annabelle, oude geuze en verbena              
Suppl. Siberian Caviar 25 euro
    
Filet Pur “Limousin”
kalfszwezerik, tuinboon, artisjok, morieljes en dragon
 
Millefeuille
pink lady, pistache, hazelnoot en karamel
 
 
 
 
€100,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €47,00
• BOB-wijnen - €32,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00
• dessertwijn - €12,00
 
De chef stelt u dit perfect-in-balansmenu voor.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
Bluefin Tonijn “Akami”
vitello tonnato, galia, rode shiso, bonito
    
Gerookte Paling
gegrilde witte asperge, witte miso, annabelle, oude geuze en verbena              
Suppl. Siberian Caviar 25 euro    
     
Noorse Langoustine

tandoori, tomaat, courgette, nantuasaus
 
Filet Pur “Limousin”
kalfszwezerik, tuinboon, artisjok, morieljes en dragon
 
Millefeuille
pink lady, pistache, hazelnoot en karamel
 

 
 
€135,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen - €59,00
• BOB-wijnen - €39,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00
• dessertwijn - €12,00
 
Het zesgangenmenu wordt met veel passie en oog voor detail samengesteld om uw smaakpapillen te verrassen. 
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
         
Bluefin Tonijn “Akami”
vitello tonnato, galia, rode shiso, bonito
    
Gerookte Paling

gegrilde witte asperge, witte miso, annabelle, oude geuze en verbena              
Suppl. Siberian Caviar 25 euro    
     
Noorse Langoustine

tandoori, tomaat, courgette, nantuasaus
    
Grietfilet

franse groene asperge, sabayon groene thee, burrata
 
Filet Pur “Limousin”
kalfszwezerik, tuinboon, artisjok, morieljes en dragon
 
Millefeuille
pink lady, pistache, hazelnoot en karamel
 


 
€155,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €69,00
• BOB-wijnen - €42,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €19,00
• dessertwijn - €12,00
 
-All inclusive van de chef-

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.

Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, water, aangepaste wijnen tot en met het hoofgerecht, koffie of thee met lekkernijen.
 
€ 120,00
U kunt natuurlijk ook à la carte bestellen. Houd er wel rekening mee dat we vanaf vijf personen vragen een menu te kiezen. Zo kunnen we een vlotte service garanderen. Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij geen a la carte.

Voorgerechten
• Steak Tartaar
• Bluefin Tonijn "Akami"
• Gerookte Paling/ gegrilde witte asperges
• Koningskrab/ langoustines

Hoofdgerechten
• Kalfszwezerik
• Filet Pur "Limousin"
• Kagoshima Wagyu
• Wilde Grietfilet
• Wilde tarbot

Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• Millefeuille/ Pink Lady
• kaasbord "Van Tricht"


4-hands dinner

Restaurant La Belle en Restaurant 't Korennaer reiken mekaar de hand voor een 4-hands sterrendiner. De twee sterrenchefs Peter Vangenechten en Edwin Van Goethem bereiden samen een 6-gangenmenu. Op maandag 24 april is chef Vangenechten te gast bij 't Korennaer en op maandag 15 mei komt chef Van Goethem afgezakt naar La Belle. Dankzij deze exclusieve samenstelling koken er twee sterren in uw favoriete restaurant. Wilt u deze opportuniteit samen met ons beleven? We verwelkomen u in La Belle op maandag 15 mei om 19:00 voor een sfeervolle avond met een 6-gangen verrassingsmenu.


La Belle: 10 jaar sterrenrestaurant

Op 13 maart zijn in het Koninklijk Theater in Mons de Michelin-sterren voor 2023 uitgereikt. Restaurant La Belle krijgt voor het 𝐭𝐢𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐣𝐚𝐚𝐫 op rij een Michelin-ster toegewezen. Een welgemeende dankuwel aan Michelin Guide voor de erkenning en aan u, beste klant, die elke keer weer opnieuw ons het vertrouwen schenkt. Gastronomie beleven en genieten is alleen maar mogelijk dankzij de harde inzet van heel het La Belle-team en van onze leveranciers die samen met ons bewust kiezen voor kwaliteit.