Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

op het ritme van de seizoenen

Regelmatig wordt u bij La Belle verrast met een nieuwe menukaart. We gaan mee op het ritme van de seizoenen en selecteren met zorg de meest kwalitatieve streekproducten, vaak rechtstreeks bij de boer. Deze kraakverse ingrediënten vormen de basis van onze hedendaags-klassieke keuken.
Wij bieden voor elk menu ook een vegetarisch menu aan. 
Wij kunnen niet 100% garanderen dat we in alle allergenen kunnen tegemoet komen.
 
Kies zeker voor een menu met aangepaste wijnen. La Belle besteedt veel aandacht aan een perfecte combinatie tussen gerecht en wijn om zo een mooi verhaal te kunnen vertellen. Onze sommelier presenteert u graag de wijnkaart en adviseert u bij uw keuze. Ook de klassieke en smaakvolle streekbieren bieden we aan.

 
Ons lunchmenu wordt enkel geserveerd op vrijdag- en maandagmiddag, en niet op feestdagen.
 
U krijgt een heerlijk fris en vertrouwd driegangenlunchmenu naargelang het marktaanbod.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€65,00
 
optioneel:
• aangepaste wijnen - €25,00
• BOB-wijnen - €18,00
• dessertwijn- €14,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00

 
Het viergangenmenu wordt altijd geserveerd, uitgezonderd op zaterdagavond.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
2 x Sardien
gekonfijte citroen, watermeloen/vanille, jalapeño en pimenton
              
Hamachi

broccoli, mikan, kaffir, shiitake/oude saké en lavas
“UMI” Kaviaar  suppl. 25 euro
    
Ree
sjalot en herfstframboos, boschampignons, Vacherin mont d’Or, kiuchi umeshu
 
Vijg in oude Porto
chocoladetaart en specerijen, roomijs met kaneel en foelie
 
 
 
€100,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €47,00
• BOB-wijnen - €32,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00
• dessertwijn - €14,00
 
De chef stelt u dit perfect-in-balansmenu voor.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
2 x Sardien
gekonfijte citroen, watermeloen/vanille, jalapeño en pimenton
              
Hamachi

broccoli, mikan, kaffir, shiitake/oude saké en lavas
“UMI” Kaviaar  suppl. 25 euro
    
Rogvleugel

curry “La Belle”, aubergine, amandel en eekhoorntjesbrood
 
Ree
sjalot en herfstframboos, boschampignons, Vacherin mont d’Or, kiuchi umeshu
 
Vijg in oude Porto
chocoladetaart en specerijen, roomijs met kaneel en foelie
 

 
 
€135,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen - €59,00
• BOB-wijnen - €39,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00
• dessertwijn - €14,00
 
Het zesgangenmenu wordt met veel passie en oog voor detail samengesteld om uw smaakpapillen te verrassen. 
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
         

2 x Sardien
gekonfijte citroen, watermeloen/vanille, jalapeño en pimenton
              
Hamachi

broccoli, mikan, kaffir, shiitake/oude saké en lavas
“UMI” Kaviaar  suppl. 25 euro
    
Rogvleugel

curry “La Belle”, aubergine, amandel en eekhoorntjesbrood
    
Tarbot à la nage

beurre blanc, groenten en kruidentuiltje
 
Ree
sjalot en herfstframboos, boschampignons, Vacherin mont d’Or, kiuchi umeshu
 
Vijg in oude Porto
chocoladetaart en specerijen, roomijs met kaneel en foelie
 


 
€155,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €69,00
• BOB-wijnen - €42,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00
• dessertwijn - €14,00
 
-All inclusive van de chef-

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.

Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, 1x 1/2L water pp., aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht, koffie of thee met lekkernijen.
 
€ 130,00
U kunt natuurlijk ook à la carte bestellen. Houd er wel rekening mee dat we vanaf vijf personen vragen een menu te kiezen. Zo kunnen we een vlotte service garanderen. Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij geen a la carte.

Voorgerechten
• Noordzeekrab
• 2x Sardienen
• Steak tartaar
• Koningskrab/ langoustines
• Hamachi/broccoli/kaffir

Hoofdgerechten
• Kalfszwezerik
• "Holstein" Filet pur
• Kagoshima Wagyu
• Ree/sjalot en herfstframboos/Vacherin mont d’Or
• Wilde Grietfilet
• Wilde tarbot
• Noordzeetong

Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• Vijg in oude Porto
• kaasbord "Van Tricht"


Cadeautip voor vaderdag

Vaderdag is een feestdag waarbij vaders, plus-papa's en opa's extra in de aandacht worden gezet voor hun belang bij de opvoeding en verzorging van hun (plus/klein)kinderen. Restaurant La Belle heeft 3 cadeautips voor vaderdag:
Cadeaubon
Schenk een cadeaubon aan die liefste man in uw leven. U kan online een cadeaubon bestellen of langskomen in het restaurant.
Culinaire beleving
Dit weekend gastronomisch komen genieten voor vaderdag? Reserveer uw tafel via onze website of bel naar 014 708 451.
Moorland Gin
De Moorland Gin is een eigen creatie van Restaurant La Belle. Op minder dan een kilometer van het restaurant vindt u onder andere struikheide, bessen van krentenboompjes, naalden van de den … Het moerasgebied daar vlakbij heet de ‘Duvelskuil’, genoemd naar de overvloed aan duivelsklauw die er te vinden is. Al deze smaken en geuren combineren we in onze eigen gin. Bestel hem voor vaderdag in het restaurant of online in de webshop.


La Belle: 10 jaar sterrenrestaurant

Op 13 maart zijn in het Koninklijk Theater in Mons de Michelin-sterren voor 2023 uitgereikt. Restaurant La Belle krijgt voor het 𝐭𝐢𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐣𝐚𝐚𝐫 op rij een Michelin-ster toegewezen. Een welgemeende dankuwel aan Michelin Guide voor de erkenning en aan u, beste klant, die elke keer weer opnieuw ons het vertrouwen schenkt. Gastronomie beleven en genieten is alleen maar mogelijk dankzij de harde inzet van heel het La Belle-team en van onze leveranciers die samen met ons bewust kiezen voor kwaliteit.