Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

op het ritme van de seizoenen

Regelmatig wordt u bij La Belle verrast met een nieuwe menukaart. We gaan mee op het ritme van de seizoenen en selecteren met zorg de meest kwalitatieve streekproducten, vaak rechtstreeks bij de boer. Deze kraakverse ingrediënten vormen de basis van onze hedendaags-klassieke keuken. 

Kies zeker voor een menu met aangepaste wijnen. La Belle besteedt veel aandacht aan een perfecte combinatie tussen gerecht en wijn om zo een mooi verhaal te kunnen vertellen. Onze sommelier presenteert u graag de wijnkaart en adviseert u bij uw keuze. Ook de klassieke en smaakvolle streekbieren bieden we aan.
Ons lunchmenu wordt enkel geserveerd op vrijdag- en maandagmiddag. 

U krijgt een heerlijk fris en vertrouwd driegangenlunchmenu naargelang het marktaanbod.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€ 49,00

optioneel:
• aangepaste wijnen
• BOB-wijnen
• dessertwijn
• selectie kaas ‘Van Tricht’


Het viergangenmenu wordt altijd geserveerd, uitgezonderd op zaterdagavond.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd. 

Bretoense Sardien
rode biet/lichee, appel, ginger ale

Dikke Pladijs
tom yum kung, gepofte sjalot, green zebra 

Piepkuiken
tomaten fondue, artisjok, “Fine Champagne”

Rabarber
ivoire, framboos, roos

€ 75,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen | € 35,00
• BOB-wijnen (een proevertje bij elk gerecht) |  € 25,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’
• dessertwijn

De chef stelt u dit perfect-in-balansmenu voor.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

Bretoense Sardien
rode biet/lichee, appel, ginger ale

Dikke Pladijs
tom yum kung, gepofte sjalot, green zebra 

Noordzeetong 58°
piment d’espelette, gegrilde groene asperge, ratatouille

Piepkuiken
tomaten fondue, artisjok, “Fine Champagne”

Rabarber
ivoire, framboos, roos

€ 90,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen | € 42,00
• BOB-wijnen (een proevertje bij elk gerecht) |  € 30,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’
• dessertwijn

Het zesgangenmenu wordt met veel passie en oog voor detail samengesteld om uw smaakpapillen te verrassen. 

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

Bretoense Sardien
rode biet/lichee, appel, ginger ale

Dikke Pladijs
tom yum kung, gepofte sjalot, green zebra 

Noordzeetong 58°
piment d’espelette, gegrilde groene asperge, ratatouille

Baby Kreeft
opgelegde girolles, macadamia, verbena

Piepkuiken
tomaten fondue, artisjok, “Fine Champagne”

Rabarber
ivoire, framboos, roos

€ 105,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen | € 47,00
• BOB-wijnen (een proevertje bij elk gerecht) |  € 35,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’
• dessertwijn

Deze all-in formule bestelt u alleen op zondag en maandag.
Een aperitief van het huis met amuses, een 4 gangenmenu, aangepaste wijnen, water en koffie/thee met zoetigheden zijn inbegrepen.

Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€ 105,00
U kunt natuurlijk ook à la carte bestellen. Houd er wel rekening mee dat we vanaf vijf personen vragen een menu te kiezen. Zo kunnen we een vlotte service garanderen.

Voorgerechten
• Bretoense Sardienen
• Dikke Pladijs
• Baby kreeft
• Langoustines/tomaten
• Koningskrab/Langoustines
• Kalfstartaar met kaviaar (10gr)

Hoofdgerechten
• Piepkuiken
• Black Angus rund
• Kagoshima Wagyu
• Noordzeetong (500gr)
• Wilde zeebaars
• Wilde tarbot

Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• Rabarber

Voor het eerst serveren we uitsluitend vanaf 28 juni t.e.m. 30 september een best of all-in menu.   
We selecteerden uit onze menu's de beste gerechten van de afgelopen jaren.
Wij vragen u deze menu op voorhand te vermelden bij uw reservatie.

Roulade Wilde Zeebaars
wakamé, komkommer flan, dashi

Wilde tarbot
frisse venkel, granny smith, grana padano

Taartje van Rode Koningskrab en Langoustines
(klassieker La Belle)

Belgisch Kalfshaas
tomaten, girolles, citroen/gember, kroket van zwarte look

Rijstpap “La Belle”
jasmijn, abrikoos

all in: champagne met amuses, 5 gangen menu, water, wijnen, koffie met zoetigheden
Prijzen:
• menu all in | € 220
• menu met BOB-wijnen | € 200
• menu zonder wijnen | € 170 (wel champagne, water en koffie)

14/08/2019
Nieuw menu vanaf 13/9

Heeft u de gerechten op onze zomerkaart al geproefd? Dat kan nog even want vanaf 13 september starten we met een nieuw menu, geïnspireerd door nazomerse producten, met een knipoog naar de herfst. U kan al reserveren via onze website.

07/08/2019
Moorland Gin: advies van de chef

Advies van chef Peter Vangenechten: Serveer de Moorland gin samen met Schweppes Pink Pepper. Deze pittige mixer laat de subtiele aroma’s beter tot hun recht komen. Een perfect cadeau voor moederdag!