Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

te koop:
onze eigen gin

Sinds kort staat een eigen gin op de kaart. In ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’ proeft u toetsen van dennentop, heide en duivelsklauw. 

‘Flavours of the fir-wood’ is de ondertitel van deze gin. Niet toevallig: na een verkenning door een lokale gids hebben we smaken en geuren geïdentificeerd die specifiek zijn voor de natuurrijke omgeving van Geel-Bel.
Op minder dan een kilometer van het restaurant vindt u onder andere struikheide, bessen van krentenboompjes, naalden van de den … Het moerasgebied daar vlakbij heet de ‘Duvelskuil’, genoemd naar de overvloed aan duivelsklauw die er te vinden is. Al deze smaken en geuren combineren we in onze eigen gin. Een wandeling naar deze waardevolle biotoop is zeker de moeite!
Restaurant La Belle Geel eigen gin te koop


4-hands dinner

Restaurant La Belle en Restaurant 't Korennaer reiken mekaar de hand voor een 4-hands sterrendiner. De twee sterrenchefs Peter Vangenechten en Edwin Van Goethem bereiden samen een 6-gangenmenu. Op maandag 24 april is chef Vangenechten te gast bij 't Korennaer en op maandag 15 mei komt chef Van Goethem afgezakt naar La Belle. Dankzij deze exclusieve samenstelling koken er twee sterren in uw favoriete restaurant. Wilt u deze opportuniteit samen met ons beleven? We verwelkomen u in La Belle op maandag 15 mei om 19:00 voor een sfeervolle avond met een 6-gangen verrassingsmenu.


La Belle: 10 jaar sterrenrestaurant

Op 13 maart zijn in het Koninklijk Theater in Mons de Michelin-sterren voor 2023 uitgereikt. Restaurant La Belle krijgt voor het 𝐭𝐢𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐣𝐚𝐚𝐫 op rij een Michelin-ster toegewezen. Een welgemeende dankuwel aan Michelin Guide voor de erkenning en aan u, beste klant, die elke keer weer opnieuw ons het vertrouwen schenkt. Gastronomie beleven en genieten is alleen maar mogelijk dankzij de harde inzet van heel het La Belle-team en van onze leveranciers die samen met ons bewust kiezen voor kwaliteit.