Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

te koop:
onze eigen gin

Sinds kort staat een eigen gin op de kaart. In ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’ proeft u toetsen van dennentop, heide en duivelsklauw. 

‘Flavours of the fir-wood’ is de ondertitel van deze gin. Niet toevallig: na een verkenning door een lokale gids hebben we smaken en geuren geïdentificeerd die specifiek zijn voor de natuurrijke omgeving van Geel-Bel.
Op minder dan een kilometer van het restaurant vindt u onder andere struikheide, bessen van krentenboompjes, naalden van de den … Het moerasgebied daar vlakbij heet de ‘Duvelskuil’, genoemd naar de overvloed aan duivelsklauw die er te vinden is. Al deze smaken en geuren combineren we in onze eigen gin. Een wandeling naar deze waardevolle biotoop is zeker de moeite!
Restaurant La Belle Geel eigen gin te koop


Gelukkig 2022

2022 heeft ondertussen zijn intrede gedaan. Het voltallige team van Restaurant La Belle wenst u een gezond en gelukkig jaar. Ook dit jaar zal ons team onder leiding van Chef Peter Vangenechten alles in het werk stellen om u en uw gasten culinair te verwennen. Het restaurant is weer geopend vanaf donderdagavond 13 januari 2022. We kijken ernaar uit om u dan weer te ontvangen in onze hoeve.


Positieve beoordeling door Gault & Millau

"Rust en ruimtelijkheid kenmerken het mooie interieur van La Belle. Peter Vangenechten en zijn team zorgen voor de rest in deze comfortabel ingerichte hoeve. In de uiterst verzorgde gerechten staan topproducten samen met een aantal detailrijk uitgewerkte garnituren centraal." Zo begint de omschrijving van restaurant La Belle in de nieuwe Gault & Millau-gids. La Belle behoudt haar score van 14,5 en 2 koksmutsen; een mooie prestatie in een uitdagend jaar! We willen Gault & Millau bedanken voor de fijne score en omschrijving, ons team voor de onaflatende inzet en onze gasten voor het blijvende vertrouwen.