Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

de La Belle beleving

La Belle wil haar gasten een leuke en exclusieve ervaring laten beleven. 

Een La Belle-beleving is gebaseerd op kwalitatief hoogstaande gerechten met respect voor de producten, oog voor detail en een neus voor smaak. Dit alles in een aangename omgeving met een vlotte bediening zodat u zich comfortabel voelt.   
La Belle wil haar gasten een leuke en exclusieve ervaring laten beleven
Chef Peter Vangenechten, partner Marjan en dochter Isabella

de La Belle chef

Chef Peter Vangenechten is gedreven en vastberaden. Hij wordt bijgestaan door zijn partner Marjan. Zij ondersteunt Peter in dagelijkse zaken.

Sinds 2018 zijn Peter en Marjan de trotse ouders van Isabella, die al oog heeft voor de lekkere dingen.

het La Belle team

Het team is jong en gemotiveerd. Elke dag zorgen zij voor een klasserestaurant met een ziel. Zo was onze sommelier Jan finalist voor 'Sommelier of the Year 2019'. Jan wordt bovendien, net als onze zaalmedewerker Jonas, gekleed door Nuyts herenmode

Kennis en ervaring delen: het zorgt ervoor dat La Belle hoogstaande gastronomie garandeert. Daarom riepen we het LAB in het leven. 
sommelier Jan en zaalmedewerker Jonas, beiden gekleed door Nuyts Herenmode

28/06/2019
Best of-menu

Voor het eerst serveren we een best of all-in menu. We selecteerden uit al onze menu's van de afgelopen jaren de beste gerechten. Deze menu is een all in-formule waarbij u de keuze heeft uit aangepaste wijnen, BOB-wijnen of geen wijn. Deze menu is uitsluitend verkrijgbaar vanaf 28 juni t.e.m. 30 september 2019. Het is een unieke gelegenheid om het beste van La Belle te beleven.

21/06/2019
een eigen gin

Sinds kort staan de eerste flessen van onze gin achter de toog. ‘Moorland’ heeft toetsen van dennentop, heide en duivelsklauw in zijn smakenpallet. ‘Flavours of the fir wood’, dat is de slogan van onze nieuwe ‘Moorland’.