Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

24/01/2024
Nieuwe menu 2024

We laten het wildseizoen en 2023 achter ons en kijken uit naar een nieuw mooi jaar dat te wachten staat. Kijk alvast welk menu jij zou nemen en wij ontvangen jullie graag voor een gastronomische beleving in La Belle. Chef Peter.


La Belle zoekt extra ster

Restaurant La Belle is op zoek naar een enthousiaste medewerker in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren, van een hartelijke ontvangst tot een gepassioneerde uitleg van onze selectie wijnen. Deelt u onze passie? Aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be


Cadeautip voor eindejaar

Denk je al aan welk cadeau je zou geven met de feestdagen?
Cadeaubon
Schenk een cadeaubon aan die liefste in uw leven. U kan online een cadeaubon bestellen of langskomen in het restaurant.
Culinaire beleving
Binnenkort gastronomisch komen genieten met vrienden of familie? Reserveer uw tafel via onze website of bel naar 014 708 451.
Moorland Gin
De Moorland Gin is een eigen creatie van Restaurant La Belle. Op minder dan een kilometer van het restaurant vindt u onder andere struikheide, bessen van krentenboompjes, naalden van de den … Het moerasgebied daar vlakbij heet de ‘Duvelskuil’, genoemd naar de overvloed aan duivelsklauw die er te vinden is. Al deze smaken en geuren combineren we in onze eigen gin. Bestel hem voor vaderdag in het restaurant of online in de webshop.


La Belle: 10 jaar sterrenrestaurant

Op 13 maart zijn in het Koninklijk Theater in Mons de Michelin-sterren voor 2023 uitgereikt. Restaurant La Belle krijgt voor het 𝐭𝐢𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐣𝐚𝐚𝐫 op rij een Michelin-ster toegewezen. Een welgemeende dankuwel aan Michelin Guide voor de erkenning en aan u, beste klant, die elke keer weer opnieuw ons het vertrouwen schenkt. Gastronomie beleven en genieten is alleen maar mogelijk dankzij de harde inzet van heel het La Belle-team en van onze leveranciers die samen met ons bewust kiezen voor kwaliteit.


"Moorland" Gin

‘Moorland’ heeft toetsen van dennentop, heide en duivelsklauw in zijn smakenpallet. ‘Flavours of the fir wood’, dat is de slogan van onze nieuwe ‘Moorland’. Een perfect cadeau voor met de feestdagen!


Last minute gastronomie beleven met YEAT

Bent u een foodie die wel eens last minute kiest voor een gastronomische beleving? Installeer dan de app YEAT op uw smartphone. Komt er last minute een tafel vrij in uw favoriet restaurant, dan ontvangt u meteen een melding en kan u reserveren.

Hoe werkt het?
1. Installeer de gratis app YEAT vanuit de Apple App Store of de Google Play Store.
2. Maak een account aan.
3. Via 'Zoeken' 🔍 geeft u La Belle in.
4. Duid het sterretje naast de naam La Belle aan om ons bij uw favorieten onder te brengen.
5. Klaar.

Download de app vandaag nog en geniet van de opportuniteit.