Icon Description
Gault Millau 4.5 rating
Restaurant La Belle | LAB

ruimte voor innovatie en creativiteit in het LAB

Het LAB is onze testkeuken waar we nieuwe smaken en ideeën ontdekken, bedenken en ontwikkelen. Waar we onszelf heruitvinden, niet alleen op het vlak van onze gerechten. Ook de gebruikte materialen en onderlinge samenwerking krijgen aandacht.

Vooral op donderdag maken we ruimte om hier toegewijd aan te werken en ons team creatief op te laden. Bovendien is het dan ook Belle Business.

La Belle groeit

Vanuit deze drang naar creativiteit werd Belle Fritte geboren: Peters visie - waar versheid, gezondheid en kwaliteit vooraan staan en waar de chef de huisgemaakte waren presenteert - kreeg hier een verlengstuk.

Wist u dat La Belle sinds kort ook een eigen gin distilleert? We noemen hem ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’, naar de toetsen van heide, den en duivelsklauw die je er in proeft. Het zijn ingrediënten die in de natuurrijke Belse omgeving groeien en bloeien.
Restaurant La Belle Geel | LAB

18/07/2021
een eigen gin

Sinds de zomer van 2019 staat onze gin achter de toog. ‘Moorland’ heeft toetsen van dennentop, heide en duivelsklauw in zijn smakenpallet. ‘Flavours of the fir wood’, dat is de slogan van onze nieuwe ‘Moorland’.

13/05/2021
Wij zoeken nieuwe sterren!

Ben jij één van onze nieuwe sterren? Ben je opzoek naar vernieuwing, verfijning en creativiteit? Dan is La Belle echt iets voor u! Ons jong team wordt uitgebreid met mensen die gepassioneerd zijn door gastronomie, en steeds opzoek zijn naar de juiste smaak. Wij kunnen u daarbij helpen en ondersteunen...neem contact met ons op en soliciteer hier, zowel voor onze keukenbrigade als voor de bediening.