Icon Description
Gault Millau 4.5 rating
Restaurant La Belle | LAB

ruimte voor innovatie en creativiteit in het LAB

Het LAB is onze testkeuken waar we nieuwe smaken en ideeën ontdekken, bedenken en ontwikkelen. Waar we onszelf heruitvinden, niet alleen op het vlak van onze gerechten. Ook de gebruikte materialen en onderlinge samenwerking krijgen aandacht.

Vooral op donderdag maken we ruimte om hier toegewijd aan te werken en ons team creatief op te laden. Bovendien is het dan ook Belle Business.

La Belle groeit

Vanuit deze drang naar creativiteit werd Belle Fritte geboren: Peters visie - waar versheid, gezondheid en kwaliteit vooraan staan en waar de chef de huisgemaakte waren presenteert - kreeg hier een verlengstuk.

Wist u dat La Belle sinds kort ook een eigen gin distilleert? We noemen hem ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’, naar de toetsen van heide, den en duivelsklauw die je er in proeft. Het zijn ingrediënten die in de natuurrijke Belse omgeving groeien en bloeien.
Restaurant La Belle Geel | LAB


La Belle zoekt extra ster

Restaurant La Belle is op zoek naar een enthousiaste medewerker in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren, van een hartelijke ontvangst tot een gepassioneerde uitleg van onze selectie wijnen. Deelt u onze passie? Aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be


La Belle: 10 jaar sterrenrestaurant

Op 13 maart zijn in het Koninklijk Theater in Mons de Michelin-sterren voor 2023 uitgereikt. Restaurant La Belle krijgt voor het 𝐭𝐢𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐣𝐚𝐚𝐫 op rij een Michelin-ster toegewezen. Een welgemeende dankuwel aan Michelin Guide voor de erkenning en aan u, beste klant, die elke keer weer opnieuw ons het vertrouwen schenkt. Gastronomie beleven en genieten is alleen maar mogelijk dankzij de harde inzet van heel het La Belle-team en van onze leveranciers die samen met ons bewust kiezen voor kwaliteit.