Icon Description
Gault Millau 4.5 rating
Restaurant La Belle | LAB

ruimte voor innovatie en creativiteit in het LAB

Het LAB is onze testkeuken waar we nieuwe smaken en ideeën ontdekken, bedenken en ontwikkelen. Waar we onszelf heruitvinden, niet alleen op het vlak van onze gerechten. Ook de gebruikte materialen en onderlinge samenwerking krijgen aandacht.

Vooral op donderdag maken we ruimte om hier toegewijd aan te werken en ons team creatief op te laden. Bovendien is het dan ook Belle Business.

La Belle groeit

Vanuit deze drang naar creativiteit werd Belle Fritte geboren: Peters visie - waar versheid, gezondheid en kwaliteit vooraan staan en waar de chef de huisgemaakte waren presenteert - kreeg hier een verlengstuk.

Wist u dat La Belle sinds kort ook een eigen gin distilleert? We noemen hem ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’, naar de toetsen van heide, den en duivelsklauw die je er in proeft. Het zijn ingrediënten die in de natuurrijke Belse omgeving groeien en bloeien.
Restaurant La Belle Geel | LAB

09/11/2020
Afhaalgerechten en menu's

Sinds de 2de sluiting van de horeca hebben wij niet stil gezeten. Vanaf vrijdag 13/11/2020 starten wij onze afhaal terug op! Deze hebben wij in een volledig nieuw concept gestoken...haal La Belle in huis, snel en eenvoudig te bestellen via onze webshop. Elke week zijn de afhaal momenten van vrijdag en zaterdag tussen 15u-18u en zondag tussen 12u-16u. Maak ten laatste 2 dagen op voorhand jullie keuze, kies een datum en uur van afhaal, betaal heel makkelijk en snel via de webshop en klaar! Jullie bestelling zal dan met grote zorg klaar staan op het gevraagde moment van afhaal. Tot snel, Team La Belle.

07/08/2019
Moorland Gin: advies van de chef

Advies van chef Peter Vangenechten: Serveer de Moorland gin samen met Schweppes Pink Pepper. Deze pittige mixer laat de subtiele aroma’s beter tot hun recht komen. Een perfect cadeau voor met de feestdagen!