Icon Description
Gault Millau 4.5 rating
Restaurant La Belle | LAB

ruimte voor innovatie en creativiteit in het LAB

Het LAB is onze testkeuken waar we nieuwe smaken en ideeën ontdekken, bedenken en ontwikkelen. Waar we onszelf heruitvinden, niet alleen op het vlak van onze gerechten. Ook de gebruikte materialen en onderlinge samenwerking krijgen aandacht.

Vooral op donderdag maken we ruimte om hier toegewijd aan te werken en ons team creatief op te laden. Bovendien is het dan ook Belle Business.

La Belle groeit

Vanuit deze drang naar creativiteit werd Belle Fritte geboren: Peters visie - waar versheid, gezondheid en kwaliteit vooraan staan en waar de chef de huisgemaakte waren presenteert - kreeg hier een verlengstuk.

Wist u dat La Belle sinds kort ook een eigen gin distilleert? We noemen hem ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’, naar de toetsen van heide, den en duivelsklauw die je er in proeft. Het zijn ingrediënten die in de natuurrijke Belse omgeving groeien en bloeien.
Restaurant La Belle Geel | LAB

23/02/2020
Nieuw menu vanaf 13/03/2020

Het voorjaar staat weer voor de deur, nieuw seizoen, nieuwe producten...asperges! Chef Peter Vangenechten start vanaf 13 maart met een heel nieuwe kaart!

07/08/2019
Moorland Gin: advies van de chef

Advies van chef Peter Vangenechten: Serveer de Moorland gin samen met Schweppes Pink Pepper. Deze pittige mixer laat de subtiele aroma’s beter tot hun recht komen. Een perfect cadeau voor met de feestdagen!