
ruimte voor innovatie en creativiteit in het LAB
Het LAB is onze testkeuken waar we nieuwe smaken en ideeën ontdekken, bedenken en ontwikkelen. Waar we onszelf heruitvinden, niet alleen op het vlak van onze gerechten. Ook de gebruikte materialen en onderlinge samenwerking krijgen aandacht.
Vooral op donderdag maken we ruimte om hier toegewijd aan te werken en ons team creatief op te laden. Bovendien is het dan ook Belle Business.
Vooral op donderdag maken we ruimte om hier toegewijd aan te werken en ons team creatief op te laden. Bovendien is het dan ook Belle Business.
La Belle groeit
Vanuit deze drang naar creativiteit werd Belle Fritte geboren: Peters visie - waar versheid, gezondheid en kwaliteit vooraan staan en waar de chef de huisgemaakte waren presenteert - kreeg hier een verlengstuk.
Wist u dat La Belle sinds kort ook een eigen gin distilleert? We noemen hem ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’, naar de toetsen van heide, den en duivelsklauw die je er in proeft. Het zijn ingrediënten die in de natuurrijke Belse omgeving groeien en bloeien.


"Moorland" Gin
‘Moorland’ heeft toetsen van dennentop, heide en duivelsklauw in zijn smakenpallet. ‘Flavours of the fir wood’, dat is de slogan van onze nieuwe ‘Moorland’. Een perfect cadeau voor met de feestdagen!

La Belle opnieuw bekroond met Michelinster
Voor het 9de jaar op rij kunnen we het heuglijke nieuws brengen dat Restaurant La Belle bekroond is met een Michelinster. Een welgemeende dankuwel aan onze klanten voor het vertrouwen, aan Michelin voor de erkenning, aan onze leveranciers voor de kwaliteitsvolle topproducten en aan ons team voor de nooit aflatende inzet.