Icon Description
Gault Millau 4.5 rating
Restaurant La Belle | LAB

ruimte voor innovatie en creativiteit in het LAB

Het LAB is onze testkeuken waar we nieuwe smaken en ideeën ontdekken, bedenken en ontwikkelen. Waar we onszelf heruitvinden, niet alleen op het vlak van onze gerechten. Ook de gebruikte materialen en onderlinge samenwerking krijgen aandacht.

Vooral op donderdag maken we ruimte om hier toegewijd aan te werken en ons team creatief op te laden. Bovendien is het dan ook Belle Business.

La Belle groeit

Vanuit deze drang naar creativiteit werd Belle Fritte geboren: Peters visie - waar versheid, gezondheid en kwaliteit vooraan staan en waar de chef de huisgemaakte waren presenteert - kreeg hier een verlengstuk.

Wist u dat La Belle sinds kort ook een eigen gin distilleert? We noemen hem ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’, naar de toetsen van heide, den en duivelsklauw die je er in proeft. Het zijn ingrediënten die in de natuurrijke Belse omgeving groeien en bloeien.
Restaurant La Belle Geel | LAB

28/06/2019
Best of-menu

Voor het eerst serveren we een best of all-in menu. We selecteerden uit al onze menu's van de afgelopen jaren de beste gerechten. Deze menu is een all in-formule waarbij u de keuze heeft uit aangepaste wijnen, BOB-wijnen of geen wijn. Deze menu is uitsluitend verkrijgbaar vanaf 28 juni t.e.m. 30 september 2019. Het is een unieke gelegenheid om het beste van La Belle te beleven.

21/06/2019
een eigen gin

Sinds kort staan de eerste flessen van onze gin achter de toog. ‘Moorland’ heeft toetsen van dennentop, heide en duivelsklauw in zijn smakenpallet. ‘Flavours of the fir wood’, dat is de slogan van onze nieuwe ‘Moorland’.