Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

praktisch

maandag: open van 12 u. – 14 u. en 18:30 u. – 21:30 u.
dinsdag: gesloten
woensdag: gesloten
donderdag: Belle Business
vrijdag: open van 12 u. – 14 u. en 18:30 u. – 21:30 u.
zaterdag: open van 18:30 u. – 21:30 u.
zondag: open van 12 u. – 14 u. en 18:30 u. – 21:30 u.

Bel 162, 2440 Geel 
+32 14 708 451

U kan bij ons betalen met bancontact, Visa, Mastercard

route en parkeren

E313 vanuit Hasselt
Neem afrit 24 Geel-Oost. Vervolg uw weg richting Geel via N174 en N126. Aangekomen aan de Geelse westelijke Ring draait u rechts de Ring op richting Mol. Aan de volgende rotonde neemt u de tweede afslag. Rijd rechtdoor tot aan de eerstvolgende verkeerslichten (start Zuiderring Mol). Daar slaat u rechts af de Sint-Antoniusstraat in. Na één kilometer vindt u aan de linkerzijde het restaurant.

E34/313 vanuit Antwerpen
Volg de E313 richting Luik/Hasselt en neem afrit 25 Geel-West. Volg de richting Geel/Mol. Na vier km komt u aan de rotonde met verkeerslichten en slaat u rechts af richting Mol. Aan het einde van de ring, aan de rotonde, neemt u de tweede afslag. Rijd rechtdoor tot aan de eerstvolgende verkeerslichten (start Zuiderring Mol). Daar slaat u rechts af de Sint-Antoniusstraat in. Na één kilometer vindt u aan de linkerzijde het restaurant.

vanaf Ring Mol
Komende van richting Lommel rijdt u de Zuiderring van Mol ten einde. Aan de verkeerslichten, bij de overgang van de Zuiderring naar de Molseweg, slaat u links af de Sint-Antoniusstraat in. Na een kilometer vindt u aan de linkerzijde het restaurant.


Parkeren
Het restaurant beschikt over 3 parkeerplaatsen. Schuin tegenover het restaurant vindt u een ruimere parking voor 16 wagens, in de St.Antoniusstraat.

Ook aan het kerkje, op 50 m van het restaurant, is er parkeergelegenheid. Deze is bereikbaar via de Hoogstraat.

contacteer ons met uw vraag

Let op!
Voor reservaties vragen wij om te bellen of onze reservatietool te gebruiken. 


Om uw vraag goed te kunnen beantwoorden hebben we bovenstaande gegevens nodig.


14/08/2019
Nieuw menu vanaf 13/9

Heeft u de gerechten op onze zomerkaart al geproefd? Dat kan nog even want vanaf 13 september starten we met een nieuw menu, geïnspireerd door nazomerse producten, met een knipoog naar de herfst. U kan al reserveren via onze website.

07/08/2019
Moorland Gin: advies van de chef

Advies van chef Peter Vangenechten: Serveer de Moorland gin samen met Schweppes Pink Pepper. Deze pittige mixer laat de subtiele aroma’s beter tot hun recht komen. Een perfect cadeau voor moederdag!