Icon Description
Gault Millau 15 rating

te koop:
onze eigen gin

Sinds kort staat een eigen gin op de kaart. In ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’ proeft u toetsen van dennentop, heide en duivelsklauw. 

‘Flavours of the fir-wood’ is de ondertitel van deze gin. Niet toevallig: na een verkenning door een lokale gids hebben we smaken en geuren geïdentificeerd die specifiek zijn voor de natuurrijke omgeving van Geel-Bel.
Op minder dan een kilometer van het restaurant vindt u onder andere struikheide, bessen van krentenboompjes, naalden van de den … Het moerasgebied daar vlakbij heet de ‘Duvelskuil’, genoemd naar de overvloed aan duivelsklauw die er te vinden is. Al deze smaken en geuren combineren we in onze eigen gin. Een wandeling naar deze waardevolle biotoop is zeker de moeite!
Restaurant La Belle Geel eigen gin te koop


Hogere waardering in Gault&Millau 2025

Maandag 4 november is de nieuwe Gault&Millau Gids 2025 voorgesteld. Restaurant La Belle krijgt een hogere waardering en stijgt naar een score van 15/20 met drie koksmutsen. 💬 "De sfeer is bijzonder ontspannen en aangenaam en die markante ongedwongenheid vinden we ook terug in het bord. Zijn creatieve en fraai gepresenteerde gerechten focussen op lokale ingrediënten die perfect gegaard en fijn gekruid zijn. Groenten spelen een belangrijke rol in deze keuken ... Een hogere waardering en derde koksmuts zijn verdiend." We zijn Gault&Millau Belgium dankbaar voor de lovende woorden en voor de quotering van ons restaurant. Dit is alleen maar mogelijk dankzij het harde werk van heel het team, onze gedreven (werk)partners en het vertrouwen van onze gasten.


La Belle zoekt extra ster

Restaurant La Belle is op zoek naar een enthousiaste medewerker in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren, van een hartelijke ontvangst tot een gepassioneerde uitleg van onze selectie wijnen. Deelt u onze passie? Aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be