te koop:
onze eigen gin
‘Flavours of the fir-wood’ is de ondertitel van deze gin. Niet toevallig: na een verkenning door een lokale gids hebben we smaken en geuren geïdentificeerd die specifiek zijn voor de natuurrijke omgeving van Geel-Bel.
La Belle zoekt extra sterren
Restaurant La Belle is op zoek naar enthousiaste medewerkers in de keuken en in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren. • Zaalpersoneel: gastvrij, energiek en met oog voor detail. Jij bent het gezicht van onze service en zorgt ervoor dat iedere gast een onvergetelijke ervaring beleeft. • Ervaren keukenpersoneel: ambitieuze culinaire talenten die zich willen ontplooien in een topkeuken. Je hebt al ervaring en een passie voor perfectie. Aarzel niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be
Hogere waardering in Gault&Millau 2025
Maandag 4 november is de nieuwe Gault&Millau Gids 2025 voorgesteld. Restaurant La Belle krijgt een hogere waardering en stijgt naar een score van 15/20 met drie koksmutsen. 💬 "De sfeer is bijzonder ontspannen en aangenaam en die markante ongedwongenheid vinden we ook terug in het bord. Zijn creatieve en fraai gepresenteerde gerechten focussen op lokale ingrediënten die perfect gegaard en fijn gekruid zijn. Groenten spelen een belangrijke rol in deze keuken ... Een hogere waardering en derde koksmuts zijn verdiend." We zijn Gault&Millau Belgium dankbaar voor de lovende woorden en voor de quotering van ons restaurant. Dit is alleen maar mogelijk dankzij het harde werk van heel het team, onze gedreven (werk)partners en het vertrouwen van onze gasten.