Icon Description
Gault Millau 15 rating

te koop:
onze eigen gin

Sinds kort staat een eigen gin op de kaart. In ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’ proeft u toetsen van dennentop, heide en duivelsklauw. 

‘Flavours of the fir-wood’ is de ondertitel van deze gin. Niet toevallig: na een verkenning door een lokale gids hebben we smaken en geuren geïdentificeerd die specifiek zijn voor de natuurrijke omgeving van Geel-Bel.
Op minder dan een kilometer van het restaurant vindt u onder andere struikheide, bessen van krentenboompjes, naalden van de den … Het moerasgebied daar vlakbij heet de ‘Duvelskuil’, genoemd naar de overvloed aan duivelsklauw die er te vinden is. Al deze smaken en geuren combineren we in onze eigen gin. Een wandeling naar deze waardevolle biotoop is zeker de moeite!
Restaurant La Belle Geel eigen gin te koop


Nieuw seizoen, nieuwe menu

Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 28 maart verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de lente centraal staat. Als ode aan het aspergeseizoen hebben we een bijzondere plaats gereserveerd voor deze culinaire parel. Hiervoor werken we nauw samen met de lokale producent De Aspergehoeve in Geel, zodat u kunt genieten van de meest verfijnde en kraakverse aspergegerechten.


La Belle zoekt extra sterren

Restaurant La Belle is op zoek naar enthousiaste medewerkers in de keuken en in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren. • Zaalpersoneel: gastvrij, energiek en met oog voor detail. Jij bent het gezicht van onze service en zorgt ervoor dat iedere gast een onvergetelijke ervaring beleeft. • Ervaren keukenpersoneel: ambitieuze culinaire talenten die zich willen ontplooien in een topkeuken. Je hebt al ervaring en een passie voor perfectie. Aarzel niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be