Icon Description
Gault Millau 4.5 rating


La Belle's eigen gin: Moorland Gin

‘Flavours of the fir-wood’ is de ondertitel van deze gin. Niet toevallig: na een verkenning door een lokale gids hebben we smaken en geuren geïdentificeerd die specifiek zijn voor de natuurrijke omgeving van Geel-Bel. Op minder dan een kilometer van het restaurant vindt u onder andere struikheide, bessen van krentenboompjes, naalden van de den … Het moerasgebied daar vlakbij heet de ‘Duvelskuil’, genoemd naar de overvloed aan duivelsklauw die er te vinden is. Al deze smaken en geuren combineren we in onze eigen gin. Een wandeling naar deze waardevolle biotoop is zeker de moeite!


Last minute gastronomie beleven met YEAT

Bent u een foodie die wel eens last minute kiest voor een gastronomische beleving? Installeer dan de app YEAT op uw smartphone. Komt er last minute een tafel vrij in uw favoriet restaurant, dan ontvangt u meteen een melding en kan u reserveren.

Hoe werkt het?
1. Installeer de gratis app YEAT vanuit de Apple App Store of de Google Play Store.
2. Maak een account aan.
3. Via 'Zoeken' 🔍 geeft u La Belle in.
4. Duid het sterretje naast de naam La Belle aan om ons bij uw favorieten onder te brengen.
5. Klaar.

Download de app vandaag nog en geniet van de opportuniteit.


Wij zoeken nieuwe sterren!

Ben jij één van onze nieuwe sterren? Ben je opzoek naar vernieuwing, verfijning en creativiteit? Dan is La Belle echt iets voor u! Ons jong team wordt uitgebreid met mensen die gepassioneerd zijn door gastronomie, en steeds opzoek zijn naar de juiste smaak. Wij kunnen u daarbij helpen en ondersteunen...neem contact met ons op en soliciteer hier, zowel voor onze keukenbrigade als voor de bediening.