op het ritme van de seizoenen
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
€75,00
• aangepaste wijnen - €30,00
• BOB-wijnen - €20,00
• dessertwijn- €14,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €22,00

ricotta, erwten
Suppl. Royal Belgian Caviar 25 euro
mimosa van ei, noordzeegarnalen
Melklam
bonen en paprika, polenta, salade/sesam
esmeraldas 65%, citroengras
• aangepaste wijnen - €50,00
• BOB-wijnen - €35,00
• dessertwijn - €14,00

ricotta, erwten
Suppl. Royal Belgian Caviar 25 euro
mimosa van ei, noordzeegarnalen
morieljes, jonge prei
Melklam
bonen en paprika, polenta, salade/sesam
esmeraldas 65%, citroengras
optioneel:

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
ricotta, erwten
Suppl. Royal Belgian Caviar 25 euro
mimosa van ei, noordzeegarnalen
morieljes, jonge prei
groene asperge maltaise, beurre noisette
Melklam
bonen en paprika, polenta, salade/sesam
esmeraldas 65%, citroengras

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.
Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, 1x 1/2L water pp., aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht, koffie of thee met lekkernijen.

Voorgerechten
• Steak tartaar/ Caviar
• Koningskrab/ Noorse langoustines
• Zeebaars/ ricotta/ erwten
Hoofdgerechten
• Wilde tarbot gegrild op de graat/
Dijonaise
Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• kaasbord "Van Tricht"


Nieuw seizoen, nieuwe menu
Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 28 maart verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de lente centraal staat. Als ode aan het aspergeseizoen hebben we een bijzondere plaats gereserveerd voor deze culinaire parel. Hiervoor werken we nauw samen met de lokale producent De Aspergehoeve in Geel, zodat u kunt genieten van de meest verfijnde en kraakverse aspergegerechten.

La Belle zoekt extra sterren
Restaurant La Belle is op zoek naar enthousiaste medewerkers in de keuken en in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren. • Zaalpersoneel: gastvrij, energiek en met oog voor detail. Jij bent het gezicht van onze service en zorgt ervoor dat iedere gast een onvergetelijke ervaring beleeft. • Ervaren keukenpersoneel: ambitieuze culinaire talenten die zich willen ontplooien in een topkeuken. Je hebt al ervaring en een passie voor perfectie. Aarzel niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be