Icon Description
Gault Millau 15 rating

op het ritme van de seizoenen

Regelmatig wordt u bij La Belle verrast met een nieuwe menukaart. We gaan mee op het ritme van de seizoenen en selecteren met zorg de meest kwalitatieve streekproducten, vaak rechtstreeks bij de boer. Deze kraakverse ingrediënten vormen de basis van onze hedendaags-klassieke keuken.
Wij bieden voor elk menu ook een vegetarisch menu aan. 
Wij kunnen niet 100% garanderen dat we in alle allergenen kunnen tegemoet komen.
 
Kies zeker voor een menu met aangepaste wijnen. La Belle besteedt veel aandacht aan een perfecte combinatie tussen gerecht en wijn om zo een mooi verhaal te kunnen vertellen. Onze sommelier presenteert u graag de wijnkaart en adviseert u bij uw keuze. Ook de klassieke en smaakvolle streekbieren bieden we aan.
Deze menu's lopen van 13 juni tot en met 8 september
 
Ons lunchmenu wordt enkel geserveerd op vrijdag- en maandagmiddag, en niet op feestdagen.
 
U krijgt een heerlijk fris en vertrouwd driegangenlunchmenu naargelang het marktaanbod.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€75,00
 
optioneel:
• aangepaste wijnen - €30,00
• BOB-wijnen - €20,00
• dessertwijn- €14,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €22,00

 
Nieuw concept voor de zomer van 2025!
Het 4 gangen zomermenu keuze, stelt u zelf samen!
Stel zelf u 4 gangenmenu samen uit de gerechten van ons 6 gangenmenu, zo eet iedereen aan u tafel a la carte en waar hij zin in heeft.
Wij stellen ook nog een suggestiegerecht voor van die dag.
Wij zijn benieuwd naar jullie keuze!
Dit menu kan genomen worden op donderdagavond, vrijdag en maandag.
 
Dit menu wordt per tafel geserveerd. 
 
 
€120,00
 
optioneel: 
• wijnen per glas
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €22,00
• dessertwijn - €14,00
 
De chef stelt u dit perfect-in-balansmenu voor.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
Noordzeekrab
gepekelde groenten, yoghurt/zwarte peper, groene thee met citroen
Suppl. Royal Belgian Caviar 
 
Tomaten van "Stoffels"
japanse hamachi, vlierbloesem uit Bel, watermeloen en limoen tijm
 
Deense langoustine
3 x bloemkool, schaaldieren/citroengras
    
Gegrilde Tomahawk "Brasvar" met rozemarijn
gevulde spitskool, duxelle, truffel en geglaceerde aardappelen
 
Aardbeientaart
roomijs met steranijs, bronzen venkel, verbena
 

 
 
€145,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen - €60,00
• BOB-wijnen - €40,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €22,00
• dessertwijn - €14,00
 
Het zesgangenmenu wordt met veel passie en oog voor detail samengesteld om uw smaakpapillen te verrassen. 
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
         
Noordzeekrab
gepekelde groenten, yoghurt/zwarte peper, groene thee met citroen
Suppl. Royal Belgian Caviar 
 
Tomaten van "Stoffels"
japanse hamachi, vlierbloesem uit Bel, watermeloen en limoen tijm
 
Deense langoustine
3 x bloemkool, schaaldieren/citroengras
 
Jonge tarbot uit de noordzee op de graat gegaard
fijne spinazie, girolles, dijonaise
    
Gegrilde Tomahawk "Brasvar" met rozemarijn
gevulde spitskool, duxelle, truffel en geglaceerde aardappelen
 
Aardbeientaart
roomijs met steranijs, bronzen venkel, verbena


 
€165,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €75,00
• BOB-wijnen - €50,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €22,00
• dessertwijn - €14,00
 
-All inclusive van de chef-

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op donderdagavond en maandag tijdens de zomermaanden van 13 juni tot en met 8 september.

Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, 1x 1/2L water pp., aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht, koffie of thee met lekkernijen.
 
€ 155,00
U kunt natuurlijk ook à la carte bestellen. Houd er wel rekening mee dat we vanaf vijf personen vragen een menu te kiezen. Zo kunnen we een vlotte service garanderen. Op zaterdagavond serveren wij enkel de menu.

Voorgerechten
• Noordzeekrab
• Tomaten van "Stoffels" met japanse hamachi
• Terrine van huisbereide ganzenlever
• Steak tartaar/ Caviar
• Koningskrab/ Deense langoustines
• Deense Langoustine/ bloemkool/ citroengras

Hoofdgerechten
• Kalfszwezerik
• Duif uit de Anjou
• Tomahawk "Brasvar"
• Kagoshima Wagyu A5/ frietjes/ salade
• Wilde tarbot gegrild op de graat/
  Dijonaise
• Noordzeetong op de graat gebakken

Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• kaasbord "Van Tricht"
• Aardbeientaart/ verbena/ roomijs steranijs


Aangepaste openingstijden tijdens de zomer

Tijdens de zomerperiode passen we de openingsuren van het restaurant aan. Vanaf maandag 9 juni tot en met eind september is het restaurant gesloten op dinsdag, woensdag en zondag. Anderzijds is La Belle open op donderdagavond.

OVERZICHT OPENINGSUREN ZOMER 2025
maandag: 12:00-13:30 & 18:30-20:00
dinsdag: gesloten
woensdag: gesloten
donderdag: Belle Business & 18:30-20:00
vrijdag: 12:00-13:30 & 18:30-20:00
zaterdag: 18:30-20:00
zondag: gesloten


Hier is de zomer van 2025!

Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 13 Juni verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de zomer centraal staat. Als ode aan de vis, schaal en schepdieren zoals, Langoustines, Noordzeekrab en jonge tarbot, stellen wij met trots ons menu voor. Ook zal er wat veranderen deze zomer in La Belle! Dit om jullie nog meer te verwennen, benieuwd hierover....? Wij brengen jullie snel op de hoogte hiervan! Hou ons in de gaten! Tot snel, Chef Peter.