op het ritme van de seizoenen
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
€75,00
• aangepaste wijnen - €30,00
• BOB-wijnen - €20,00
• dessertwijn- €14,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00
knolselderij, nashipeer, ganzenlever en koffie
Suppl. Trésor Kaviaar 25 euro
Noordzeekrab
jasmijn en karnemelk, dille
Hertenkalf
winterse groenten, kruidige wildjus
Chocolade “Virunga”
friand, sinaasappel en steranijs
**Signatuur gerecht “La Belle”
Koningskrab, Noorse Langoustine, jus schaaldieren
• aangepaste wijnen - €50,00
• BOB-wijnen - €35,00
• dessertwijn - €14,00
knolselderij, nashipeer, ganzenlever en koffie
Suppl. Trésor Kaviaar 25 euro
Noordzeekrab
jasmijn en karnemelk, dille
butternut, hazelnoot, botersaus
winterse groenten, kruidige wildjus
friand, sinaasappel en steranijs
Koningskrab, Noorse Langoustine, jus schaaldieren
optioneel:
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
knolselderij, nashipeer, ganzenlever en koffie
Suppl. Trésor Kaviaar 25 euro
Noordzeekrab
jasmijn en karnemelk, dille
butternut, hazelnoot, botersaus
aardpeer, champignon, kreeftenbearnaise
Hertenkalf
winterse groenten, kruidige wildjus
friand, sinaasappel en steranijs
**Signatuur gerecht “La Belle”
Koningskrab, Noorse Langoustine, jus schaaldieren
Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.
Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, 1x 1/2L water pp., aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht, koffie of thee met lekkernijen.
Voorgerechten
• Steak tartaar/ Kaviaar
• Koningskrab/ Noorse langoustines
• Carpaccio Sint-Jacobsvrucht
Hoofdgerechten
• Wilde tarbot/ gegrild op de graat
Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• Chocolade/ "Virunga"
• kaasbord "Van Tricht"
Hogere waardering in Gault&Millau 2025
Maandag 4 november is de nieuwe Gault&Millau Gids 2025 voorgesteld. Restaurant La Belle krijgt een hogere waardering en stijgt naar een score van 15/20 met drie koksmutsen. 💬 "De sfeer is bijzonder ontspannen en aangenaam en die markante ongedwongenheid vinden we ook terug in het bord. Zijn creatieve en fraai gepresenteerde gerechten focussen op lokale ingrediënten die perfect gegaard en fijn gekruid zijn. Groenten spelen een belangrijke rol in deze keuken ... Een hogere waardering en derde koksmuts zijn verdiend." We zijn Gault&Millau Belgium dankbaar voor de lovende woorden en voor de quotering van ons restaurant. Dit is alleen maar mogelijk dankzij het harde werk van heel het team, onze gedreven (werk)partners en het vertrouwen van onze gasten.
La Belle zoekt extra ster
Restaurant La Belle is op zoek naar een enthousiaste medewerker in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren, van een hartelijke ontvangst tot een gepassioneerde uitleg van onze selectie wijnen. Deelt u onze passie? Aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be