op het ritme van de seizoenen
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
€75,00
• aangepaste wijnen - €30,00
• BOB-wijnen - €20,00
• dessertwijn- €14,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €22,00

sushirijst, avocado, yuzu, radijs
broccoli/limoen, kamille, venkel
Filet van kalf
shiitake, zwarte look, sjalot, salie
• aangepaste wijnen - €50,00
• BOB-wijnen - €35,00
• dessertwijn - €14,00

sushirijst, avocado, yuzu, radijs
broccoli/limoen, kamille, venkel
gerookte aardappelmousseline, mascarpone, truffel
Filet van kalf
shiitake, zwarte look, sjalot, salie
optioneel:

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
sushirijst, avocado, yuzu, radijs
broccoli/limoen, kamille, venkel
gerookte aardappelmousseline, mascarpone, truffel
morieljes, witte boon, botersaus met groene kruiden
Filet van kalf
shiitake, zwarte look, sjalot, salie

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.
Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, 1x 1/2L water pp., aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht, koffie of thee met lekkernijen.

Voorgerechten
• Steak tartaar/ Kaviaar
• Koningskrab/ Noorse langoustines
Hoofdgerechten
• Wilde tarbot/ gegrild op de graat
Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• kaasbord "Van Tricht"


La Belle zoekt extra sterren
Restaurant La Belle is op zoek naar enthousiaste medewerkers in de keuken en in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren. • Zaalpersoneel: gastvrij, energiek en met oog voor detail. Jij bent het gezicht van onze service en zorgt ervoor dat iedere gast een onvergetelijke ervaring beleeft. • Ervaren keukenpersoneel: ambitieuze culinaire talenten die zich willen ontplooien in een topkeuken. Je hebt al ervaring en een passie voor perfectie. Aarzel niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be

Hogere waardering in Gault&Millau 2025
Maandag 4 november is de nieuwe Gault&Millau Gids 2025 voorgesteld. Restaurant La Belle krijgt een hogere waardering en stijgt naar een score van 15/20 met drie koksmutsen. 💬 "De sfeer is bijzonder ontspannen en aangenaam en die markante ongedwongenheid vinden we ook terug in het bord. Zijn creatieve en fraai gepresenteerde gerechten focussen op lokale ingrediënten die perfect gegaard en fijn gekruid zijn. Groenten spelen een belangrijke rol in deze keuken ... Een hogere waardering en derde koksmuts zijn verdiend." We zijn Gault&Millau Belgium dankbaar voor de lovende woorden en voor de quotering van ons restaurant. Dit is alleen maar mogelijk dankzij het harde werk van heel het team, onze gedreven (werk)partners en het vertrouwen van onze gasten.