Icon Description
Gault Millau 15 rating

op het ritme van de seizoenen

Regelmatig wordt u bij La Belle verrast met een nieuwe menukaart. We gaan mee op het ritme van de seizoenen en selecteren met zorg de meest kwalitatieve streekproducten, vaak rechtstreeks bij de boer. Deze kraakverse ingrediënten vormen de basis van onze hedendaags-klassieke keuken.
Wij bieden voor elk menu ook een vegetarisch menu aan. 
Wij kunnen niet 100% garanderen dat we in alle allergenen kunnen tegemoet komen.
 
Kies zeker voor een menu met aangepaste wijnen. La Belle besteedt veel aandacht aan een perfecte combinatie tussen gerecht en wijn om zo een mooi verhaal te kunnen vertellen. Onze sommelier presenteert u graag de wijnkaart en adviseert u bij uw keuze. Ook de klassieke en smaakvolle streekbieren bieden we aan.

 
Ons lunchmenu wordt enkel geserveerd op vrijdag- en maandagmiddag, en niet op feestdagen.
 
U krijgt een heerlijk fris en vertrouwd driegangenlunchmenu naargelang het marktaanbod.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€75,00
 
optioneel:
• aangepaste wijnen - €30,00
• BOB-wijnen - €20,00
• Aangepaste alc.vrije sappen - €25,00
 
Ons 4 gangenmenu met zorg samengesteld.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
Carpaccio van Zeebaars
verbena en komkommer, dashi

Boschampignons
belper knolle, parmezaan, luchtig ei
    
Filet Pur au Poivre
slahart, aubergine en courgette

Arhuaco 82%
Chocoladetaart, vijg, rozemarijn
 

€125,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €50,00
• BOB-wijnen - €35,00
Aangepaste alc.vrije sappen - €45,00
 
 
De chef stelt u dit perfect-in-balansmenu voor.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
Carpaccio van Zeebaars
verbena en komkommer, dashi
 
Boschampignons
belper knolle, parmezaan, luchtig ei
 
Noorse Langoustine
open ravioli, gerookte biet, komijn
    
Filet Pur au Poivre

slahart, aubergine en courgette
 
Arhuaco 82%
Chocoladetaart, vijg, rozemarijn

 
 
€145,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen - €60,00
• BOB-wijnen - €40,00
• Aangepaste alc.vrije sappen  - €55,00
 
Het zesgangenmenu wordt met veel passie en oog voor detail samengesteld om uw smaakpapillen te verrassen. 
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
         
Carpaccio van Zeebaars
verbena en komkommer, dashi
 
Boschampignons
belper knolle, parmezaan, luchtig ei
 
Noorse Langoustine
open ravioli, gerookte biet, komijn
 
Babylotte
sushirijst, curry “La Belle”, kaffir
    
Filet Pur au Poivre

slahart, aubergine en courgette
 
Arhuaco 82%
Chocoladetaart, vijg, rozemarijn
 


 
€165,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €75,00
• BOB-wijnen - €50,00
• Aangepaste alc.vrije sappen - €70,00

 
-All inclusive van de chef-

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.
Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, 1x 1/2L water pp., aangepaste wijnen of alc.vrije sappen tot en met het hoofdgerecht, koffie of thee met lekkernijen.
 
€ 155,00
U kunt natuurlijk ook à la carte bestellen. Houd er wel rekening mee dat we vanaf vijf personen vragen een menu te kiezen. Zo kunnen we een vlotte service garanderen. Op vrijdagavond  zaterdag serveren wij enkel de menu.

Voorgerechten
• Noordzeekrab
• Carpaccio van Zeebaars/ verbena
• Boschampignons/ Belper Knolle
• Steak tartaar/ Caviar
• Koningskrab/ Noorse langoustines
• Babylotte/ curry “La Belle”, kaffir

Hoofdgerechten
• Kalfszwezerik
• Filet Pur au Poivre/ slahart    
• Kagoshima Wagyu A5/ frietjes/ salade
• Wilde tarbot gegrild op de graat/
  Dijonaise
• Noordzeetong op de graat gebakken

Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• kaasbord "Van Tricht"
• Chocoladetaart  


Wij zijn open op tijdens de feestdagen en kerstavond.

Op kerstavond serveren wij ons 6 gangenmenu. Reserveer tijdig, onze plaatsen zijn beperkt.


Herfst 2025

Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 12 september verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de Herfst centraal staat. Als ode aan het najaar stellen wij met trots ons menu voor. Vanaf Oktober zijn wij terug geopend op zondag, en gelden onze zomer openingstijden NIET meer. Bekijk onze beschikbaarheden bij Reserveren. Tot snel, Chef Peter.