Icon Description
Gault Millau 15 rating

op het ritme van de seizoenen

Regelmatig wordt u bij La Belle verrast met een nieuwe menukaart. We gaan mee op het ritme van de seizoenen en selecteren met zorg de meest kwalitatieve streekproducten, vaak rechtstreeks bij de boer. Deze kraakverse ingrediënten vormen de basis van onze hedendaags-klassieke keuken.
Wij bieden voor elk menu ook een vegetarisch menu aan. 
Wij kunnen niet 100% garanderen dat we in alle allergenen kunnen tegemoet komen.
 
Kies zeker voor een menu met aangepaste wijnen. La Belle besteedt veel aandacht aan een perfecte combinatie tussen gerecht en wijn om zo een mooi verhaal te kunnen vertellen. Onze sommelier presenteert u graag de wijnkaart en adviseert u bij uw keuze. Ook de klassieke en smaakvolle streekbieren bieden we aan.

 
Ons lunchmenu wordt enkel geserveerd op vrijdag- en maandagmiddag, en niet op feestdagen.
 
U krijgt een heerlijk fris en vertrouwd driegangenlunchmenu naargelang het marktaanbod.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

€75,00
 
optioneel:
• aangepaste wijnen - €30,00
• BOB-wijnen - €20,00
• dessertwijn- €14,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00

 
Het viergangenmenu wordt altijd geserveerd, uitgezonderd op zaterdagavond.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
Carpaccio Sint-Jacobsvrucht
knolselderij, nashipeer, ganzenlever en koffie
Suppl. Trésor Kaviaar 25 euro
         
Noordzeekrab

jasmijn en karnemelk, dille    

Hertenkalf
winterse groenten, kruidige wildjus

Chocolade “Virunga”
friand, sinaasappel en steranijs    

**Signatuur gerecht “La Belle”
Koningskrab, Noorse Langoustine, jus schaaldieren
 
 
 
 
€115,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €50,00
• BOB-wijnen - €35,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00
• dessertwijn - €14,00
 
De chef stelt u dit perfect-in-balansmenu voor.
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
Carpaccio Sint-Jacobsvrucht
knolselderij, nashipeer, ganzenlever en koffie
Suppl. Trésor Kaviaar 25 euro
         
Noordzeekrab

jasmijn en karnemelk, dille
 
Noordzeetong en handgepelde garnalen
butternut, hazelnoot, botersaus
    
Hertenkalf
winterse groenten, kruidige wildjus
 
Chocolade “Virunga”
friand, sinaasappel en steranijs
    
**Signatuur gerecht “La Belle”
Koningskrab, Noorse Langoustine, jus schaaldieren
 

 
 
€145,00

optioneel: 
• aangepaste wijnen - €60,00
• BOB-wijnen - €40,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00
• dessertwijn - €14,00
 
Het zesgangenmenu wordt met veel passie en oog voor detail samengesteld om uw smaakpapillen te verrassen. 
Al onze menu's worden per tafel geserveerd.
 
 
         
Carpaccio Sint-Jacobsvrucht
knolselderij, nashipeer, ganzenlever en koffie
Suppl. Trésor Kaviaar 25 euro
         
Noordzeekrab

jasmijn en karnemelk, dille
 
Noordzeetong en handgepelde garnalen
butternut, hazelnoot, botersaus
 
Tarbot
aardpeer, champignon, kreeftenbearnaise
    
Hertenkalf

winterse groenten, kruidige wildjus
 
Chocolade “Virunga”
friand, sinaasappel en steranijs
    
**Signatuur gerecht “La Belle”

Koningskrab, Noorse Langoustine, jus schaaldieren


 
€165,00
 
optioneel: 
• aangepaste wijnen - €72,00
• BOB-wijnen - €48,00
• selectie kaas ‘Van Tricht’ - €20,00
• dessertwijn - €14,00
 
-All inclusive van de chef-

Even niet nadenken.....en laat je verwennen door onze chef met een vier gangen verrassingsmenu all inclusive.
Dit menu serveren wij enkel op zondag en maandag.

Deze menu wordt samengesteld door inspiratie van het moment door de chef.

Al onze menu's worden per tafel geserveerd.

All in: aperitief van het huis met amuses, vier gangen menu, 1x 1/2L water pp., aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht, koffie of thee met lekkernijen.
 
€ 140,00
U kunt natuurlijk ook à la carte bestellen. Houd er wel rekening mee dat we vanaf vijf personen vragen een menu te kiezen. Zo kunnen we een vlotte service garanderen. Op vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel de menu.

Voorgerechten
• Noordzeekrab/ keuze bereiding warm/ koud
• Terrine van huisbereide ganzenlever
• Steak tartaar/ Kaviaar
• Koningskrab/ Noorse langoustines
• Carpaccio Sint-Jacobsvrucht

Hoofdgerechten
• Kalfszwezerik
• Hertenkalf
• Hazenrug  (2 personen)
• Fazant/ witloof
• Kagoshima Wagyu/ frietjes/ witloofsalade
• Wilde Zeebaars
• Wilde tarbot/ gegrild op de graat
• Noordzeetong en handgepelde garnalen

Desserten
• Dame blanche
• Vers Fruit
• Chocolade/ "Virunga"
• kaasbord "Van Tricht"


Hogere waardering in Gault&Millau 2025

Maandag 4 november is de nieuwe Gault&Millau Gids 2025 voorgesteld. Restaurant La Belle krijgt een hogere waardering en stijgt naar een score van 15/20 met drie koksmutsen. 💬 "De sfeer is bijzonder ontspannen en aangenaam en die markante ongedwongenheid vinden we ook terug in het bord. Zijn creatieve en fraai gepresenteerde gerechten focussen op lokale ingrediënten die perfect gegaard en fijn gekruid zijn. Groenten spelen een belangrijke rol in deze keuken ... Een hogere waardering en derde koksmuts zijn verdiend." We zijn Gault&Millau Belgium dankbaar voor de lovende woorden en voor de quotering van ons restaurant. Dit is alleen maar mogelijk dankzij het harde werk van heel het team, onze gedreven (werk)partners en het vertrouwen van onze gasten.


La Belle zoekt extra ster

Restaurant La Belle is op zoek naar een enthousiaste medewerker in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren, van een hartelijke ontvangst tot een gepassioneerde uitleg van onze selectie wijnen. Deelt u onze passie? Aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be