Icon Description
Gault Millau 15 rating
Restaurant La Belle | LAB

ruimte voor innovatie en creativiteit in het LAB

Het LAB is onze testkeuken waar we nieuwe smaken en ideeën ontdekken, bedenken en ontwikkelen. Waar we onszelf heruitvinden, niet alleen op het vlak van onze gerechten. Ook de gebruikte materialen en onderlinge samenwerking krijgen aandacht.

Vooral op donderdag maken we ruimte om hier toegewijd aan te werken en ons team creatief op te laden. Bovendien is het dan ook Belle Business.

La Belle groeit

Vanuit deze drang naar creativiteit werd Belle Fritte geboren: Peters visie - waar versheid, gezondheid en kwaliteit vooraan staan en waar de chef de huisgemaakte waren presenteert - kreeg hier een verlengstuk.

Wist u dat La Belle sinds kort ook een eigen gin distilleert? We noemen hem ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’, naar de toetsen van heide, den en duivelsklauw die je er in proeft. Het zijn ingrediënten die in de natuurrijke Belse omgeving groeien en bloeien.
Restaurant La Belle Geel | LAB


Aangepaste openingstijden tijdens de zomer

Tijdens de zomerperiode passen we de openingsuren van het restaurant aan. Vanaf maandag 9 juni tot en met eind september is het restaurant gesloten op dinsdag, woensdag en zondag. Anderzijds is La Belle open op donderdagavond.

OVERZICHT OPENINGSUREN ZOMER 2025
maandag: 12:00-13:30 & 18:30-20:00
dinsdag: gesloten
woensdag: gesloten
donderdag: Belle Business & 18:30-20:00
vrijdag: 12:00-13:30 & 18:30-20:00
zaterdag: 18:30-20:00
zondag: gesloten


Hier is de zomer van 2025!

Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 13 Juni verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de zomer centraal staat. Als ode aan de vis, schaal en schepdieren zoals, Langoustines, Noordzeekrab en jonge tarbot, stellen wij met trots ons menu voor. Ook zal er wat veranderen deze zomer in La Belle! Dit om jullie nog meer te verwennen, benieuwd hierover....? Wij brengen jullie snel op de hoogte hiervan! Hou ons in de gaten! Tot snel, Chef Peter.