
ruimte voor innovatie en creativiteit in het LAB
Het LAB is onze testkeuken waar we nieuwe smaken en ideeën ontdekken, bedenken en ontwikkelen. Waar we onszelf heruitvinden, niet alleen op het vlak van onze gerechten. Ook de gebruikte materialen en onderlinge samenwerking krijgen aandacht.
Vooral op donderdag maken we ruimte om hier toegewijd aan te werken en ons team creatief op te laden. Bovendien is het dan ook Belle Business.
Vooral op donderdag maken we ruimte om hier toegewijd aan te werken en ons team creatief op te laden. Bovendien is het dan ook Belle Business.
La Belle groeit
Vanuit deze drang naar creativiteit werd Belle Fritte geboren: Peters visie - waar versheid, gezondheid en kwaliteit vooraan staan en waar de chef de huisgemaakte waren presenteert - kreeg hier een verlengstuk.
Wist u dat La Belle sinds kort ook een eigen gin distilleert? We noemen hem ‘Moorland. Flavours of the fir-wood’, naar de toetsen van heide, den en duivelsklauw die je er in proeft. Het zijn ingrediënten die in de natuurrijke Belse omgeving groeien en bloeien.


Wij zijn open op tijdens de feestdagen en kerstavond.
Op kerstavond serveren wij ons 6 gangenmenu. Reserveer tijdig, onze plaatsen zijn beperkt.

Herfst 2025
Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 12 september verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de Herfst centraal staat. Als ode aan het najaar stellen wij met trots ons menu voor. Vanaf Oktober zijn wij terug geopend op zondag, en gelden onze zomer openingstijden NIET meer. Bekijk onze beschikbaarheden bij Reserveren. Tot snel, Chef Peter.