gerechten vol verfijning,
diepgang en intensiteit
Een bezoek aan La Belle betekent: een comfortabel en warm gevoel van begin tot eind. U geniet van gerechten vol verfijning, diepgang en intensiteit met vertrouwde smaken die toch verrassen.
Het jonge team, onder leiding van chef Peter Vangenechten, gaat voluit om altijd opnieuw topgerechten te serveren.

gastronomisch genieten kan bij ons op verschillende manieren
aangenaam lunchen
Maandag en vrijdag tussen 12 en 13:30 u. geniet u van een specifiek lunchmenu vol smaak en kleur. A la carte, ons 4 gangen zomermenu keuze, 5 of 6-gangenmenu is ook beschikbaar.
uitgebreid genieten
We stellen al onze menu’s met de grootste zorg samen, net als onze wijnkaart. Zondag en maandag is er een menu van de chef.
Belle Business
Vergaderen, ontmoeten en eten in private sfeer, een culinaire workshop of wandeling in de Belse bossen? Bekijk hier onze formules.

“La Belle is thuiskomen voor mij” - chef Peter Vangenechten
Van jongs af is Peter bezield door koken. Hij stond naast chefs in toprestaurants in binnen- en buitenland. Net voor zijn dertigste - na 15 jaar weg van huis - wou hij terug naar zijn roots om een eigen restaurant te openen in zijn geboortedorp Geel Bel.
Na waardevolle vermeldingen in Gault&Millau ontving hij in 2013 een Michelinster die hij de voorbije jaren met glans verdedigde.

Wij zijn open op tijdens de feestdagen en kerstavond.
Op kerstavond serveren wij ons 6 gangenmenu. Reserveer tijdig, onze plaatsen zijn beperkt.

Winter 2025
Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 14 November verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de Winter centraal staat. Als ode aan het eindejaar stellen wij met trots ons menu en a la carte voor. Tot snel, Chef Peter.





