Icon Description
Gault Millau 4.5 rating

bestel hier uw afhaaldiner

Voor het aankomend Pinksterweekend, vrijdag 29 en zaterdag 30 mei, krijg je nog éénmaal de gelegenheid om onderstaande menu te bestellen. U dient uiterlijk uw bestelling door te geven t.e.m. woensdag 27 mei. Wacht niet met uw bestelling in te voeren. Indien nu de maximumcapaciteit wordt bereikt, komt er geen extra mogelijkheid. U heeft ook nu de keuze tussen levering en afhaling. 

voorgerechten

- 1L verse aspergesoep met garnituur - 8 
- 1L verse kreeftenbisque - 12
- vitello tonnato, appelkapper, tomaat en rucola - 16 
- cocktail met verse Noordzeekrab - 18 
- sashimi van superverse tonijn, zeebaars, zalm, hamachi/wasabi/opgelegde gember/sojasaus - 21 

- vegi - burrata, Stoffelstomaat, basilicum, hangop met honing - 16 

*bij elk voorgerecht is brood voorzien

hoofdgerechten

- vers koninginnenhapje met kip en zwezerik, verse frietjes en mayonaise - 23
- kalfsblanquette met witte asperges, risotto met beukenzwam - 22
- dorade royal, verse tuinbonen, artisjok, witte asperges, fondant aardappel en jus van garnalen - 23 
- verse Noordzeetongrolletjes, Ostendaise, pommes duchesse - 24 

- vegi - cassoulet met witte asperges en voorjaarsgroenten, pommes duchesse - 18

desserts

- kazen van “Van Tricht”, biscotti en compote - 16 
- chocoladebrownie met verse aardbeien - 8

geef hier uw keuze in

Geef het aantal gerechten in dat u wenst te bestellen om af te halen op 29 of 30 mei tussen 15.30 en 19 u. Bestel uiterlijk t.e.m. woensdag 27 mei. Let op, de inschrijvingen voor afhaling op 29 en 30 mei zijn afgesloten.

voorgerechten

hoofdgerechten

desserts

uw gegevens
Thuislevering kan in regio Geel, Meerhout, Mol, Balen tussen 15.30 tot 19 u.
Suppl. 8 euro, thuislevering is enkel cash te betalen.

Kiest u voor levering aan huis, dan informeren we u nog over het tijdstip van levering.


Indien uw bestelling goed is toegekomen, sturen we u binnen de 12 uur een bevestiging.

29/03/2024
Voorjaarsmenu 2024

De lente staat voor onze deur, en daar zijn nieuwe smaken bij, asperges in de hoofdrol! Heb jij daar al zin in, boek dan alvast jouw tafel. Wij starten na onze vakantie vanaf 12/04/24 op met een volledig nieuwe kaart. Chef Peter.


La Belle zoekt extra ster

Restaurant La Belle is op zoek naar een enthousiaste medewerker in de zaal. U zorgt ervoor dat onze gasten een culinaire totaalbeleving ervaren, van een hartelijke ontvangst tot een gepassioneerde uitleg van onze selectie wijnen. Deelt u onze passie? Aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur een e-mail met uw motivatie en curriculum naar info@la-belle.be