Michelin ster restaurant
Gault Millau 4.5 rating

reservations at La Belle

We ask you to book your table in advance so you can enjoy the full La Belle experience. We also love to make sure that you can enjoy yourself comfortably, with respect for the Corona measures.

During your reservation you will be asked to pass on your choice of menu. Please have a look at our wine list beforehand. Make a reservation from Thursday to Monday by telephone or online on this page. 

Are you looking to book a table for eight persons or more? Please give us a call. 


We are happy to take into account any allergies or vegetarian choices you mention to the extent possible.


Cadeautip voor eindejaar

Denk je al aan welk cadeau je zou geven met de feestdagen?
Cadeaubon
Schenk een cadeaubon aan die liefste in uw leven. U kan online een cadeaubon bestellen of langskomen in het restaurant.
Culinaire beleving
Binnenkort gastronomisch komen genieten met vrienden of familie? Reserveer uw tafel via onze website of bel naar 014 708 451.
Moorland Gin
De Moorland Gin is een eigen creatie van Restaurant La Belle. Op minder dan een kilometer van het restaurant vindt u onder andere struikheide, bessen van krentenboompjes, naalden van de den … Het moerasgebied daar vlakbij heet de ‘Duvelskuil’, genoemd naar de overvloed aan duivelsklauw die er te vinden is. Al deze smaken en geuren combineren we in onze eigen gin. Bestel hem voor vaderdag in het restaurant of online in de webshop.


4-hands dinner

Restaurant La Belle and Restaurant 't Korennaer join hands for a 4-hand star dinner. The two star chefs Peter Vangenechten and Edwin Van Goethem prepare a 6-course menu together. On Monday 24 April chef Vangenechten will be a guest at 't Korennaer and on Monday 15 May chef Van Goethem will come to La Belle. Thanks to this exclusive composition, two stars cook in your favorite restaurant. Would you like to experience this opportunity with us? We welcome you to La Belle on Monday, May 15 at 7:00 PM for an atmospheric evening with a 6-course surprise menu.