
room for innovation and creativity in the LAB
The LAB is our test kitchen where we discover, invent and develop new flavours and ideas. Where we reinvent ourselves, not only in terms of our dishes. The materials used and the mutual cooperation are also a focus of attention.
Especially on Thursday, we make room to give this our dedicated attention and to creatively charge our team. Thursday also stands for Belle Business.
La Belle is growing
This desire for creativity was the starting point for Belle Fritte: Peter’s vision, in which freshness, health and quality are priority and where the chef presents the homemade produce, was given an extension here.
Did you know that La Belle recently started distilling its own gin? We call it “Moorland Flavours of the fir wood”, named after the hints of moorland, fir and devil’s claw that can be distinguished. These ingredients are growing and flourishing in the natural “Belse” environment.


Hier is de zomer van 2025!
Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 13 Juni verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de zomer centraal staat. Als ode aan de vis, schaal en schepdieren zoals, Langoustines, Noordzeekrab en jonge tarbot, stellen wij met trots ons menu voor. Ook zal er wat veranderen deze zomer in La Belle! Dit om jullie nog meer te verwennen, benieuwd hierover....? Wij brengen jullie snel op de hoogte heirvan! Hou ons in de gaten! Tot snel, Chef Peter.

Hier is de zomer van 2025!
Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 13 Juni verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de zomer centraal staat. Als ode aan de vis, schaal en schepdieren zoals, Langoustines, Noordzeekrab en jonge tarbot, stellen wij met trots ons menu voor. Ook zal er wat veranderen deze zomer in La Belle! Dit om jullie nog meer te verwennen, benieuwd hierover....? Wij brengen jullie snel op de hoogte heirvan! Hou ons in de gaten! Tot snel, Chef Peter.