Michelin ster restaurant
Gault Millau 4.5 rating

for sale:
our own gin

Our own gin has recently been added to the list.

In “Moorland. Flavours of the fir wood” you will taste hints of fir, moorland and devil’s claw. “Flavours of the fir wood” is the subtitle of this gin. Not by accident: we identified flavours and scents following an exploration by a local guide, specific to the natural environment of Geel-Bel.
At a distance of less than one kilometre from the restaurant you will find heather, berries of the shadbush, needles of the pine … The nearby swamp area is called the “Duvelskuil”, named after the abundance of devil’s claw growing there. We combine all of these flavours and scents in our own gin. A walk to this valuable biotope is certainly worth your while!


Hier is de zomer van 2025!

Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 13 Juni verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de zomer centraal staat. Als ode aan de vis, schaal en schepdieren zoals, Langoustines, Noordzeekrab en jonge tarbot, stellen wij met trots ons menu voor. Ook zal er wat veranderen deze zomer in La Belle! Dit om jullie nog meer te verwennen, benieuwd hierover....? Wij brengen jullie snel op de hoogte heirvan! Hou ons in de gaten! Tot snel, Chef Peter.


Hier is de zomer van 2025!

Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 13 Juni verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de zomer centraal staat. Als ode aan de vis, schaal en schepdieren zoals, Langoustines, Noordzeekrab en jonge tarbot, stellen wij met trots ons menu voor. Ook zal er wat veranderen deze zomer in La Belle! Dit om jullie nog meer te verwennen, benieuwd hierover....? Wij brengen jullie snel op de hoogte heirvan! Hou ons in de gaten! Tot snel, Chef Peter.