Michelin ster restaurant
Gault Millau 4.5 rating

dishes filled with refinement,
depth and intensity

A visit to La Belle stands for a comfortable and warm feeling from the beginning to the end.

You will enjoy dishes filled with refinement, depth and intensity, and familiar yet very surprising flavours. 


The young team, led by chef Peter Vangenechten, does not waste any opportunity to serve top dishes, time and time again.  

we offer different ways of gastronomic enjoyment

pleasant lunching

Monday, Thursday and Friday between 12.00 and 13.30 o’clock you enjoy a specific lunch menu packed with flavour and colour. A 4-, 5- or 6-course menu is also available.

extensive enjoyment

We compose all of our menus, as well as our wine list, with the utmost care. A chef’s menu will be served on Sunday and Monday.

Belle Business

Meetings, gatherings and having a meal in a private setting, a culinary workshop or a walk in the “Belse bossen”? Check out our formulas here. 

“La Belle is like coming home to me” - chef Peter Vangenechten

As of a very young age, Peter has been inspired by cooking. 

He stood next to chefs in top restaurants domestic and abroad. 

Just before he turned thirty – after being away from home for 15 years – he was eager to return to his roots and to open his own restaurant in his native village of Geel-Bel. 


Following valuable mentions in Gault&Millau, he received a Michelin star in 2013 which he defended with flying colours in the past years. 


Hier is de zomer van 2025!

Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 13 Juni verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de zomer centraal staat. Als ode aan de vis, schaal en schepdieren zoals, Langoustines, Noordzeekrab en jonge tarbot, stellen wij met trots ons menu voor. Ook zal er wat veranderen deze zomer in La Belle! Dit om jullie nog meer te verwennen, benieuwd hierover....? Wij brengen jullie snel op de hoogte heirvan! Hou ons in de gaten! Tot snel, Chef Peter.


Hier is de zomer van 2025!

Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 13 Juni verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de zomer centraal staat. Als ode aan de vis, schaal en schepdieren zoals, Langoustines, Noordzeekrab en jonge tarbot, stellen wij met trots ons menu voor. Ook zal er wat veranderen deze zomer in La Belle! Dit om jullie nog meer te verwennen, benieuwd hierover....? Wij brengen jullie snel op de hoogte heirvan! Hou ons in de gaten! Tot snel, Chef Peter.