Michelin ster restaurant
Gault Millau 4.5 rating

Envie de rejoindre l’équipe La Belle ?

Nous sommes constamment à la recherche de nouveaux collaborateurs avec un grand enthousiasme culinaire et une présentation soignée. Nous cherchons des personnes ayant l’esprit d’équipe et qui possèdent l’expérience et la (les) formation(s) nécessaires. Intéressé ? Contactez-nous sans engagement.


Actuellement, un poste vacant est ouvert pour un:
sous chef

sommelier/responsable de salle
Une expérience dans l’Horeca et des connaissances œnologiques sont requises

chef de partie
Vous avez une éducation culinaire, avez l'expérience nécessaire et pouvez travailler de manière indépendante


Hier is de zomer van 2025!

Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 13 Juni verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de zomer centraal staat. Als ode aan de vis, schaal en schepdieren zoals, Langoustines, Noordzeekrab en jonge tarbot, stellen wij met trots ons menu voor. Ook zal er wat veranderen deze zomer in La Belle! Dit om jullie nog meer te verwennen, benieuwd hierover....? Wij brengen jullie snel op de hoogte heirvan! Hou ons in de gaten! Tot snel, Chef Peter.


Hier is de zomer van 2025!

Een nieuw seizoen betekent een nieuw menu bij La Belle! Vanaf vrijdag 13 Juni verwelkomen we u graag om onze gloednieuwe gerechten te ontdekken, waarin het beste van de zomer centraal staat. Als ode aan de vis, schaal en schepdieren zoals, Langoustines, Noordzeekrab en jonge tarbot, stellen wij met trots ons menu voor. Ook zal er wat veranderen deze zomer in La Belle! Dit om jullie nog meer te verwennen, benieuwd hierover....? Wij brengen jullie snel op de hoogte heirvan! Hou ons in de gaten! Tot snel, Chef Peter.